SKIOLD ønsker en rigtig glædelig jul og godt nytår

Vi holder ferielukket fra torsdag d. 24. december 2015 til og med søndag d. 3. januar 2016. På grund af status begynder vi ikke at sende varer ud før mandag d. 11. januar.

Vi har naturligvis vagt i serviceafdelingen mellem jul og nytår, og vi kan træffes på telefon 96605460.


Der er desuden mulighed for akut bestilling af reservedele d. 28+29+30 december, og de kan bestilles på telefon 96605468.


År 2015 er næsten ovre, og vi vil gerne benytte lejligheden til at se tilbage på året der gik på det danske marked. Vores salg af mølleri, fodringsanlæg og ventilationsanlæg har været præget af, at dansk svineproduktion er presset økonomisk. Når det er sagt, så har vi alligevel haft forrygende travlt med både små og større projekter.


I foråret var vi heldige at tegne ordrer på en række store anlæg i forbindelse med nye staldbyggerier. Det er anlæg, hvor vi har været på banen med hele vores produktpalette og igangsat flere nye produkter. Vi er nu igang med at færdiggøre de sidste af disse projekter. 27. november kunne vi, sammen med mange andre leverandører, slå dørene op til et åbent stald arrangement hos Avscenter Trekanten I/S ved Fredericia. Her kunne vi præsentere et full-line svineproduktionsanlæg med søer, smågrise og avlsgrise. Dette byggeri er årets største i dansk svineproduktion.


Der var stor interesse for at se dette topmoderne produktionsanlæg, og cirka 1.000 besøgende kunne hente inspiration i mange nye løsninger til fremtidige byggerier.


På hjemmefronten har vi været udfordret i vores produktion og lager - især på grund af pladsmangel. Dette afhjælper vi nu ved at udvide vores lagerfaciliteter med 3.000 kvm, og dermed er vi gearet til endnu flere projekter i Danmark såvel som i udlandet. Nu ser vi frem mod et nyt år, hvor vi er forberedte på, at investeringslysten i dansk svineproduktion er begrænset. Vi har dog valgt at tro på en fremtid for dansk landbrug generelt, og fortsætter vores arbejde med at udvikle nye og effektive systemer indenfor vores kerneområder mølleri, fodringsanlæg og ventilationsanlæg.


Vores sælgerteam står klar til at aflægge dig et besøg, hvis du gerne vil have gode råd til eller et konkret tilbud. I 2016 kan du også møde os på flere udstillinger og ved åben stald arrangementer. 19-20. januar starter vi med Farmertech i Herning og 29. november åbner Agromek igen dørene. I foråret kan vi præsentere endnu et barmarksprojekt ved Spøttrup, hvor der er planlagt åben stald d. 8. april. Til slut vil vi gerne ønske jer en rigtig glædelig jul og godt nytår.


Vi ser frem til fortsat godt samarbejde i 2016.


Hos SKIOLD er vi lige så klar til at lave resultater som du er

Fremtiden tilhører dem, der vover at se den direkte i øjnene - og det gør vi hos SKIOLD.

Afskedsreception for Jens Agergaard

Vi inviterer til afskedsreception fredag den 14. august 2020 kl. 12.30-15.30

SKIOLD har overtaget spanske Rotecna

og dannet et nyt, stærkt partnerskab inden for komplette løsninger til svinesektoren