Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå store besparelser.

De stigende energipriser sætter indtjeningen under massivt pres, men der er hjælp at hente med ny og energibesparende teknologi. SKIOLD tilbyder en række energieffektive løsninger, der kan reducere dit strømforbrug markant og opnå store besparelser. Det er en investering i fremtiden, der er hurtigt tjent ind, og som gør en forskel ikke kun fra et økonomisk perspektiv men også miljømæssigt.

Nedsæt dit strømforbrug med 60%

Ventilation er den absolut største strømsluger og står for cirka 80 % af det samlede energiforbrug i en svinestald. Med en PM motor fra SKIOLD, der kan indbygges i enhver type ventilationsanlæg, kan du imidlertid reducere forbruget med minimum 60 % i forhold til traditionelle Triac motorer eller Frekvensmotorer.

Resultatet er påvist i omfattende tests hos kunder, blandt andet på Anneløv Gården i Vallåkra i Sverige, som har 950 søer og specialiserer sig i smågrise. Her viser tests gennem 1,5 år, at installationen af nye PM motorer har reduceret elforbruget med knap 60% i sammenligning med bedriftens eksisterende motorer fra 2009.

Læs mere om tests og resultater her.

Få mere varme for pengene

SKIOLD tilbyder markedets mest effektive varmesystemer og økonomiske alternativer til opvarmning med for eksempel gas. Vores SKIOLD Landmeco Varmelamper til montering på enten væg eller i loft kan trods den kompakte størrelse opvarme selv større faciliteter og kan effektivt og miljøvenligt erstatte kostbar gasopvarmning.

Til opvarmning af stalde er vores ribbe-varmerør de mest effektive på markedet og afgiver op til 40 % mere varme per løbende meter end tilsvarende systemer på markedet. Vores varmeinstallationer er altid tilpasset omhyggeligt til bygninger, ventilationsanlæg og klima for at sikre den mest økonomiske løsning, optimale temperaturforhold og ikke mindst trivsel for både dyr og personale.

Læs mere om fordelene ved SKIOLD Landmeco varmelamper.

Læs mere om ribbe-varmerør.

Optimér dit mølleri og spar minimum 20% energi

Der er besparelser at hente ved at optimere dit møllerianlæg. Udskift din hammermølle med SKIOLDs unikke SKIVEMØLLE og sænk dit energiforbrug med cirka 20 %. Du kan også opgradere anlægget med en større mølle, så det komplette anlæg får færre driftstimer, hvilket dermed reducerer anlæggets samlede energiforbrug. Læs mere om SKIOLDs skivemøller her.


Vil du vide mere? Kontakt SKIOLDs salgsteam, som er klar til at rådgive dig om, hvordan du kan spare på energien og reducere omkostninger.

 

Find din kontakt her

 


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

Åbent Hus

Åbent Hus hos SKIOLD Group den 11. juni! En dag fyldt med inspiration og netværk!

Læs mere SKIOLD

Få øjnene op for fremtidens griseproduktion med SKIOLDs nye inventar!

Er din staldindretning klar til at blive optimeret? Så har vi løsningen til dig!

Læs mere STALD

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD