LØSNINGER TIL SVINEBEDRIFTER

Fokus på optimale forhold og dyrevelfærd

Følg os

Gennemtænkte projekter og optimale forhold for dyr og mennesker


Fremtiden tilhører dem, der vover at se den i øjnene - og det gør vi hos SKIOLD. Vi er folkene bag vores kunders resultater, som tilføjer synlig effektivitet og vækstperspektiver. 

Se mere her


Hos SKIOLD leverer vi komplette projekter til svinestalde designet til optimeret arbejdsflow gennem hele bedriften, komplet overblik, dyrevelfærd, høj biosikkerhed og fremragende arbejdsforhold.

Vi designer og leverer komplette full-line svinestalde over hele verden. Uanset hvor i verden og uanset hvilke krav du måtte have, har SKIOLD en matchende løsning. Vi har erfaring med at designe full-line svinestalde generelt og tilpasset den specifikke placering og vores kunders krav. Vi sigter mod at imødekomme dyrenes sundheds- og vækstkrav på hvert enkelt trin i deres udvikling.

Tilpassede løsninger er altid baseret på en grundig analyse af vores kunders behov. Vi danner partnerskaber med vores kunder, og hos SKIOLD er ingen kunder for små - alle får vist den samme grundige opmærksomhed og service for at finde den mest optimale service, udstyr eller komplette løsning for at imødekomme kundernes krav og etablere langsigtede relationer. Sammen med kunden finder vi en optimal løsning, der imødekommer nuværende og fremtidige behov.

Full line stalde med fodermøller er den komplette løsning

SKIOLD tager udfordringen bogstaveligt og laver projekter, hvor foderproduktion er indbygget i systemet. Vi skaber et samlet koncept med sektioner til orner / gylte, søer, smågrise og slagtesvin, foderproduktion, levering og mere. Netop på disse områder har SKIOLD den mest gennemprøvede teknologi og det største udvalg.

Logistikken mellem de forskellige staldektioner planlægges nøje, så produktionen og den daglige drift kører så effektivt som muligt. Og vigtigst af alt er, at vi er realistiske og åbne med hensyn til layoutet, proportionerne mellem staldsektionerne og dimensionerne. Med det opnår du den mest effektive og fremtidssikre løsning. 

Mad til kommende generationer

Som en internationalt, førende virksomhed inden for sit felt ønsker SKIOLD at gøre en forskel i udbuddet af mad til alle mennesker med mindst mulig indflydelse på kloden og dens naturressourcer. SKIOLD leverer komplette løsninger for at sikre fødevaresikkerheden og øge udbyttet. Vores dybe rødder i de danske traditioner for grøn, men alligevel effektiv teknologi forpligter os til sikker, tilstrækkelig og bæredygtig fødevareproduktion for alle kommende generationer.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Læs mere om vores staldsystemer, teknologier og om hvordan vi rådgiver fra A til Å, så kompleksiteten elimineres, og du har den nødvendige hjælp hele vejen gennem projektet:

Vil du vide mere?

Skriv os en besked, og vi skal hjælpe dig med dine spørgsmål