SKIOLD er en danskejet

virksomhed etableret i 1877

Følg os

SKIOLD GØR EN FORSKEL

For kunder og medarbejdere

SKIOLD er en international førende producent af udstyr til foderfremstilling, svinestalde og udstyr til sortering og rensning af korn og frø, både til landbrug og industri. Den position har vi oparbejdet gennem mange års erfaring og i samarbejde med nogle af verdens bedste kunder.

Vores engagerede og højt kvalificerede medarbejdere anvender den mest moderne produktionsteknologi, så vi lever op til kundernes stadigt stigende krav til kvalitet og funktionalitet.
I mere end 100 år har omhu, troværdighed og godt håndværk haft første prioritet i alle faser: Udvikling, design, produktion, salg, levering, montage og service.

For at være førende på markedet, er det vigtigt at være åbne og lydhøre for nye ideer og forslag fra kunder og medarbejdere. Kun på den måde kan vi til stadighed udvikle og forbedre vore produkter. SKIOLD gør en forskel - vores udstyr er en fremtidssikret investering.

Kompetencer
SKIOLD er engageret i at identificere, designe og udvikle kvalitetsløsninger, som øger produktiviteten og effektiviteten for brugerne, og samtidig reducerer energiforbruget og driftsomkostningerne. Samarbejde med professionelle producenter og rådgivere, både i Danmark og i udlandet, sikrer alsidige og moderne produkter, der imødekommer de stigende krav til ydelser, som giver garanti for konkurrencedygtighed. 

Fakta

  • 500+ medarbejdere
  • Eksportandel udgør ca. 90 %
  • Hovedkontor i Sæby
  • Ejet af SOLIX Gruppen