RENSNING & SORTERING AF FRØ

KOMPLETTE LØSNINGER ØGER DIT UDBYTTE

Følg os

Skræddersyede løsninger til håndtering, rensning og sortering af frø og korn

konstrueret specielt til at forbedre kvaliteten og ernæringsværdien af dine afgrøder

SKIOLD Damas er specialiseret i frørensning, kornrensning, sortering og forarbejdning, optimeret afgrødeudbytte og tilbyder en lang række forskellige rensnings- og sorteringsmaskiner til alle slags korn, frø og bælgfrugter.

Lige fra de mindste anlæg til store industrianlæg. Uanset hvor i verden og hvilke krav den enkelte kunde har til sit nye anlæg, har SKIOLD Damas en løsning, som matcher. Et SKIOLD anlæg er modulopbygget og kan udvides efterhånden som kravene ændres og behovet for større produktion eventuelt opstår. SKIOLD Damas producerer og leverer komplette rensnings- og sorteringsanlæg.

Ekspertise og know-how

Viden om både kornrensning, frørensning og sortering af korn og frø kræver et særligt kendskab og en ekspertise, som SKIOLD Damas har opbygget siden sin grundlæggelse, og videreudviklet gennem nationale og internationale aktiviteter. Med en kombination af ny teknologi og stor ekspertise i kornrensning, frørensning og sortering af korn og frø, kan vi tilbyde store og små projekter, skræddersyede til vores kunders ønsker og behov.

SKIOLD Damas har erfaring og viden om, hvordan man renser og sorterer alle typer korn, frø og bælgfrugter og derved opnår de højest mulige sorteringsstandarder og bedst mulige spiringsniveau. Vi håndterer hele processen fra start til slut - startende med udvikling, helt ned til indkøb og produktion - alt er afsluttet på SKIOLD Damas egne fabrikker, hvilket giver dig det bedste produkt - testet og bevist af SKIOLD Damas.

Vil du vide mere om vores såsæd- og kornrensning?

Kontakt SKIOLD for at høre mere

Vil du vide mere?

Skriv os en besked, og vi skal hjælpe dig med dine spørgsmål