PRODUCER DIT FODER SELV

høj foderkvalitet og høj fødevaresikkerhed

Følg os

SKIOLD fodermøller sikrer høj foderkvalitet

Overlegen foderkvalitet sikrer dig den mest rentable drift, sundhed, vækst og foderkonvertering for dine husdyr. Vi designer robuste løsninger, der er økonomisk stærke i det lange løb

Med mange års erfaring i salg og projektering af fodermøller og male-blandeanlæg over hele verden er SKIOLD en pålidelig partner uanset gårdens eller fabrikkens størrelse. Uanset hvor i verden og hvilke krav den enkelte kunde har til sit nye anlæg, så har SKIOLD en løsning der matcher. Fordelen ved at producere eget foder er, at dyrene altid får den bedste råvarekvalitet og friskt foder. Grundstene i foderfremstilling er rensning, dosering, formaling, blanding og styring. Netop på disse områder har SKIOLD den mest gennemprøvede teknologi og det største udvalg

Som en internationalt, førende virksomhed inden for sit felt ønsker SKIOLD at gøre en forskel i udbuddet af mad til alle mennesker med mindst mulig indflydelse på kloden og dens naturressourcer. SKIOLD leverer komplette løsninger til at rense råvarer, sikre fødevaresikkerheden og øge udbyttet. Vores dybe rødder i de danske traditioner for grøn, men alligevel effektiv teknologi forpligter os til sikker, tilstrækkelig og bæredygtig fødevareproduktion for alle kommende generationer.

Fodermøller til produktion af dyrefoder

SKIOLD har mange års erfaring med salg og design af fodermøller og male-blandeanlæg med kapacitet fra få t / t til 30-40 t / t over hele verden - fra mindre gårdanlæg til store foderfabrikker, der producerer foder til svin, fjerkræ, kvæg osv. Uanset hvor i verden og uanset hvilke krav du har til din nye fodermølle, har SKIOLD løsning, der passer til dine behov.

SKIOLD male-blandeanlæg giver mulighed for formaling og dosering af foder til forskellige husdyr såsom svin, fjerkræ, kvæg osv. Vi tilbyder komplette løsninger med udstyr og tilbehør til din fodermølle. Her på hjemmesiden kan du finde du information om vores installerede projekter rundt om i verden og læse mere om vores udstyr.

Forøg rentabiliteten fra jord til bord

SKIOLD arbejder på at forbedre foderkvalitet og sikkerhed ved at anvende effektive og innovative teknologier i hele processen, hvilket resulterer i højere rentabilitet i hele forsyningskæden. SKIOLDs kunder fortæller at dyrene viser forbedret sundhed på grund af det friske foder og bedre foderoptagelse. Frisk foder af høj kvalitet sikrer optimal foderudnyttelse, sundhed, vækst og den mest rentable drift.

Vertikal eller horisontalt layout

En fodermølle kan bygges enten lodret eller vandret. Det lodrette udgave bygges ved at placere det meste af udstyret i tårne, mens man ved vandret layout placerer så meget udstyr som muligt på gulvet i logisk rækkefølge og med optimalt arbejdsflow. Efter at have bygget hundreder af fodermøller rundt om i verden vælger SKIOLD primært det vandrette layout, fordi det er den mest effektive løsning for vores kunder.

Fordelene er:

  • lettere tilgængelighed, lettere at komme rundt på fabrikken med lastbiler og materialer
  • øge produktiviteten, da arbejde på en etage er hurtigere end at arbejde på flere etager
  • spare omkostninger for bygningen, da høje bygninger generelt er meget dyrere

Fuld sporbarhed

Hver eneste funktion i fodermøllen styres automatisk via FlexmixPro kontrolsystemet, som også kan håndtere sporbarhed. Fuld sporbarhed kræver dog, at fodermøllen er designet til det. Dette indebærer blandt andet et lagersystem med mulighed for at opdele de indgående materialer i partier, der er markeret med f.eks. et nummer til unik genkendelse. Fodermøllen skal være konstrueret på en sådan måde, at det er muligt at følge disse batches gennem hele produktionsprocessen, for at kontrolsystemet kan holde styr på de enkelte batch og deres oprindelse.

Vil du vide mere om SKIOLDs fodermøller?

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

 

Vil du vide mere?

Skriv os en besked, og vi skal hjælpe dig med dine spørgsmål