SKIOLD Inventar

Få øjnene op for fremtidens griseproduktion med SKIOLDs nye inventar!

Er din staldindretning klar til at blive optimeret? Så har vi løsningen til dig!

Vores dedikerede team har arbejdet utrætteligt på at designe og udvikle SKIOLD Inventar  - nye løsninger med uovertruffen alsidighed, holdbarhed og dyrevelfærdsfordele.

SKIOLD Inventar bygger på mere end et århundredes ekspertise og innovative teknologier. Det er et modulært system, der er designet til at tackle de udfordringer, som enhver grisestald står over for. Det tilbyder enkel vedligeholdelse og fleksibel tilpasning, og derfor en forbedring af dine arbejdsforhold.

Nøglefunktioner i SKIOLD Inventar

Robust design:

Vores nye inventar er fremstillet af innovative materialer, der udover dets pladsbesparende design, sikrer lang holdbarhed. Inventaret er fremstillet af en unik kombination af kompositglasfiber, PVC og andre holdbare materialer, der sikrer lang levetid og ydeevne.

Enkel tilpasning:

Med et stort udvalg af standardmuligheder indenfor frontpaneler, sider, rør, låger og dæksler kan vores stier skræddersys, så de passer til dine unikke behov. Oplev alsidighed som aldrig før.

Nem vedligeholdelse:

Glatte overflader gør rengøringen til en leg, optimerer arbejdsgangen på din gård og fremmer grisenes sundhed og hygiejne. Vi forstår hvad det kræver at drive en griseproduktion, og vores staldløsninger er designet til at forenkle din daglige drift. Med funktioner som lette adgangslåger, modulopbyggede designs og kompatibilitet med automatiseret rengøring, har det aldrig været mere enkelt at håndtere grise. Med fremragende overblik og kontrol, så du kan overvåge og justere forholdene efter behov.

Forbedret dyrevelfærd:

Øg din grisestalds kapacitet og oplev løsninger, der kan medvirke til at forbedre dine grises sundhed. Vores nye inventar giver rigelig plads til dyrene og fremmer deres naturlige adfærd - vores stier prioriterer dine dyrs trivsel. Oplev ro i sindet ved at vide, at dine grise er opstaldet i stier, der er designet til at forbedre deres forhold hele vejen rundt.

Økonomiske fordele:

Vores staldløsninger er designet med henblik på optimering og omkostningseffektivitet, minimering af vedligeholdelses- og udskiftningsomkostninger samt maksimering af gårdens kapacitet. Oplev øget rentabilitet med SKIOLD Inventar-løsninger.

Er du klar til at opgradere din grisestald? Kontakt os i dag på skiold@skiold.com  for at høre mere om vores nye inventar.

SKIOLD gør en forskel!

Læs mere om de forskellige inventar modeller her


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL