ALTID FOKUS PÅ DINE BEHOV

Gør en forskel for dit projekt og sikrer dig den mest optimale løsning

Følg os

Fokus på dine behov

En detaljeret analyse af dine mål er baggrunden for en optimal løsning

Full line

Lad os gøre det hårde arbejde for dig

Har du brug for at få løst dit byggeprojekt fra A til Z, hvor kompleksiteten er taget ud og du får hjælp hele vejen?

Med SKIOLD JYDEN Full-line bidrager vi med den totale masterplan samt montage og levering til dit projekt. Vi tager kompleksiteten ud af planlægningsarbejdet, hvad angår byggesagen. Vi står i spidsen for at give dit projekt de bedste forudsætninger for at skabe frugtbare resultater med vores højt udviklede og innovative systemløsninger, der fusionerer med vores brede viden og ekspertise indenfor staldmiljøer. Det gør det muligt for vores kunder at holde fokus på det resultatskabende.

Hvis du har en investeringsplan og de specifikke rammer for dit næste byggeprojekt, så vil JYDEN Full-line hjælpe dig med en total masterplan for dit byggeprojekt. Vi sikrer dig den nødvendige service og rådgivning. Vi leverer farmlayout og indretningsforslag. Vi hjælper med uddannelse og opkvalificeringen på managementprincipper i stalden. Alt sammen, så du kan fokusere på fremtidens produktion under de bedste rammebetingelser.

Dine behov er beskrevet som:

Masterplan og finansiering

Koncepttegninger og layout

Specifikationer

Produkter og vejledninger

 

Visualize

Levendegøre og visualisere dit næste projekt

Har du brug for forslag til indretning og rådgivning på plan- og stitegningsniveau til dit næste byggeprojekt?

Med JYDEN Visualize giver vi dig et overblik over dine muligheder, som vi skaber ud fra dine ønsker og behov. Vores service er underbygget af vores omfattende erfaring indenfor staldløsninger samt den nødvendige projektstyring. Vores metoder og værktøjer bidrager til implementering og hjælper dig med at maksimere værdien af ​​din produktion.

Hvis du har et byggeprojekt og har brug for målfasthed på plan– og stitegninger, samt levering og montering af dit inventar, så vil du med fordel kunne udnytte vores ekspertise igennem SKIOLD JYDEN Visualize. Vores produktudviklere og tekniske designere vil kunne vejlede dig skridt for skridt, så du opnår det resultat, som matcher dine behov for dit projekt.

Dine behov er beskrevet som:

Koncepttegninger og layout

Specifikationer

Produkter og vejledninger

 

Specify

Integration af vores udstyr i dine rammer

Har du brug for en leverandør, som sikrer dig højt udviklede og innovative løsninger til din produktion?

Med SKIOLD JYDEN Specify har du fuld styring og leder selv arbejdet omkring udviklingen og etableringen af dit projekt. Vi imødekommer på det niveau, som matcher de ønsker, du har til Jyden og står til din rådighed i forhold til levering og montering af dit inventar. Vi følger dine stitegninger og indretning, så du kan nyde godt af vores topmoderne design, med produkter og materialer, der giver en solid og holdbar løsning årene frem.

Hvis du har et projekt og ønsker en leverandør, som er på forkant med ​​udviklingen af ​​innovative løsninger til staldinventar, så er JYDEN Specify-løsningen dit rigtige match. Vi besidder en høj kvalificeret ​​ekspertise på produkterne, og vi arbejder med en vision, der forbinder og forbedrer standarden for dyrenes sundhed og trivsel over hele kloden, hvor vi arbejder.

Dine behov er beskrevet som:

Specifikationer

Produkter og vejledninger

 

Direct

Dit ønske leveret direkte!

Har du brug for originale reservedele, der sikrer den bedste kvalitet til din produktion?

Med JYDEN Direct leverer vi vores solide, fleksible og pålidelige løsninger, som er kvalitetssikret af vores test for at sikre, at din bedrift har de bedst mulige betingelser. Vi bruger dokumenterede metoder til at implementere vores løsninger, der hjælper dig med at maksimere værdien af din produktion.

Hvis du har den nødvendige viden om reservedele og komponentniveauer og kan håndtere montagearbejdet, er JYDEN Direct en nem og effektiv måde for dig, at skabe gode resultater for ydeevnen på dit inventar.

Dine behov er beskrevet som:

Produkter og vejledninger

 

Vil du vide mere?

Skriv os en besked, og vi skal hjælpe dig med dine spørgsmål