Hos SKIOLD er vi lige så klar til at lave resultater som du er

Fremtiden tilhører dem, der vover at se den direkte i øjnene - og det gør vi hos SKIOLD.

Vi undersøger konstant nye måder at bringe værdi til vores kunder, hvad end det er udstyr, teknologi, viden eller service. For vi er folkene bag vores kunders resultater, som tilføjer synlig effektivitet og vækstperspektiver.


 


I fremtiden skal fødevareproduktion være simpelt.


Synlighed, forudsigelighed og nøjagtighed.Digitalisering er kommet for at blive. Der er ingen tvivl om dens enorme fordel for verden og dens befolkning, som betyder at flere og flere forbrugere og virksomheder kræver det.

Det vil bidrage til en stigende synlighed, forudsigelighed og nøjagtighed. Med dette i tankerne, har vi målrettet fokus på tjenester der bygger på handlingsbaseret dataindsamling og åbne API’er, som bidrager positivt til økosystemer og kundesamarbejde, og som sætter ansvarlige og bæredygtige aftryk i måden vi tænker fødevareproduktion på.

Hos SKIOLD har vi udviklet en række styresystemer, som bidrager til at du har et stabilt flow og er orienteret, hvis noget ændrer sig eller kræver din opmærksomhed. En sådan service betyder, at du lynhurtigt kan blive klar over, om der er dele af den planlagte drift der ikke forløber regelmæssigt, eller om der er eventuelle nedbrud. Vores teknologi hjælper dermed til sporing af uregelmæssigheder som hurtigt bliver stabiliseret, hvis der skulle ske noget uventet.


 


Forbind din bedrift på et samlet system.


Vores mål er at være den partner, der skaber positive produktionsresultater.Uvurderlig viden opnås gennem integrerede systemer over hele verden, både for vores kunder og os selv. Det er den viden, der konstant styrker vores evne til at levere løsninger i optimal tilstand med resultatet af at være til gavn for vores partnere - i dag, i morgen og årene frem.

Vi samarbejder tæt med vores partnere, så vi kan fokusere specifikt på deres behov. Med input fra nogle af vores eksisterende kunder innoverer og tester vi regelmæssigt nye produkter - så vi kan bringe den bedste løsning videre til alle vores kunder.

Fokus på samarbejde fører til fordele for vores kunder og derefter deres kunder.


 


Læg trædestenene som tilfører værdi.


Effektivitets- og vækstperspektiver lige om hjørnet.
Værdistrukturen er allerede under forandring i landbrugsbranchen. Det åbner nye muligheder for måden at tænke miljø og rammer. Hos SKIOLD er målet at skabe cirkulære produktionsformer, som bidrager til bæredygtige initiativer, såsom bedre brug af besætningens egne ressourcer, og derved minimere spild.

Med løsninger som favner både mark- og husdyrbrug har vi skabt en grobund for at tænke helhedsperspektiver ind, der åbner muligheden for at de ressourcer, som ellers ville være endt som affald, kan gå et eller flere skridt tilbage i værdikæden og indgå i produktionen igen. 

SKIOLD støtter i integrationsarbejdet og hjælper med at fjerne kompleksiteten anlægsprocessen. Vi samler input og informerer, der imødekommer og indfrier vores kundens specifikke mål. Det ligger nærmest i vores DNA, både at gøre en god forretning og samtidig finde de bedste og mest ressourceeffektive løsninger til vores kunder.


 


 


Lad dig inspirerer af andre danske landmænd.


Klar til at lave resultater med Kristian VintherKlar til at lave resultater med Peter Johansen 


Klar til at lave resultater med Martin Jespersen 


Klar til at lave resultater med Johannes KaasgaardSKIOLD Recovery

Oplever du udfordringer med afsætningen af dine grise over grænsen?

SKIOLD fremviser udstyr ved Grovfoderekskursionen 2020

SKIOLD var med som rådgivende partner på formalingsmaskiner og mølleri ved SEGES Grovfoder…

Stemmen i røret igennem 25 år

I dag er det 25 år siden Johannes Kristensen satte fødderne på den arbejdsplads, som han h…