Hos SKIOLD er vi lige så klar til at lave resultater som du er

Fremtiden tilhører de, der vover at se den i øjnene - og det gør vi hos SKIOLD

Vi undersøger konstant nye måder at bringe værdi til vores kunder, hvad end det er udstyr, teknologi, viden eller service. For vi er folkene bag vores kunders resultater, som tilføjer synlig effektivitet og vækstperspektiver.

 

I fremtiden skal fødevareproduktion være simpel

Synlighed, forudsigelighed og nøjagtighed

Digitalisering er kommet for at blive. Der er ingen tvivl om dens enorme fordel for verden og dens befolkning, som betyder at flere og flere forbrugere og virksomheder kræver det.

Det vil bidrage til en stigende synlighed, forudsigelighed og nøjagtighed. Med dette i tankerne, har vi målrettet fokus på tjenester der bygger på handlingsbaseret dataindsamling og åbne API’er, som bidrager positivt til økosystemer og kundesamarbejde, og som sætter ansvarlige og bæredygtige aftryk i måden vi tænker fødevareproduktion på.

Hos SKIOLD har vi udviklet en række styresystemer, som bidrager til at du har et stabilt flow og er orienteret, hvis noget ændrer sig eller kræver din opmærksomhed. En sådan service betyder, at du lynhurtigt kan blive opmærksom på, om der er dele af den planlagte drift der ikke forløber regelmæssigt, eller om der er eventuelle nedbrud. Vores teknologi hjælper dermed til sporing af uregelmæssigheder som hurtigt bliver stabiliseret, hvis der skulle ske noget uventet.

 

Forbind din bedrift på et samlet system

Vores mål er at være den partner, der skaber positive produktionsresultater

Uvurderlig viden opnås gennem integrerede systemer over hele verden, både for vores kunder og os selv. Det er den viden, der konstant styrker vores evne til at levere løsninger i optimal tilstand med resultatet af at være til gavn for vores partnere - i dag, i morgen og årene frem.

Vi samarbejder tæt med vores partnere, så vi kan fokusere specifikt på deres behov. Med input fra nogle af vores eksisterende kunder innoverer og tester vi regelmæssigt nye produkter - så vi kan bringe den bedste løsning videre til alle vores kunder.

Fokus på samarbejde fører til fordele for vores kunder og derefter deres kunder.

Læg trædestenene som tilfører værdi

Effektivitets- og vækstperspektiver lige om hjørnet


Værdistrukturen er allerede under forandring i landbrugsbranchen. Det åbner nye muligheder for måden at tænke miljø og rammer. Hos SKIOLD er målet at skabe cirkulære produktionsformer, som bidrager til bæredygtige initiativer, såsom bedre brug af besætningens egne ressourcer, og derved minimere spild.

Med løsninger som favner både råvareforsyningen og husdyrbrug har vi skabt en grobund for at tænke helhedsperspektiver ind, der åbner muligheden for at de ressourcer, som ellers ville være endt som affald, kan gå et eller flere skridt tilbage i værdikæden og indgå i produktionen igen. 

SKIOLD støtter i integrationsarbejdet og hjælper med at fjerne kompleksiteten i anlægsprocessen. Vi samler input og informerer, der imødekommer og indfrier vores kundens specifikke mål. Det ligger nærmest i vores DNA, både at gøre en god forretning og samtidig finde de bedste og mest ressourceeffektive løsninger til vores kunder.

 

Lad dig inspirere af andre danske landmænd

Klar til at lave resultater med Søren Andersen:

 

Klar til at lave resultater med Asger Krogsgaard:

Klar til at lave resultater med Kasper Jeppesen

 

Klar til at lave resultater med Kristian Vinther

 

Klar til at lave resultater med Johannes Kaasgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL