Hos SKIOLD er vi lige så klar til at lave resultater som du er

Fremtiden tilhører dem, der vover at se den direkte i øjnene - og det gør vi hos SKIOLD.

Vi undersøger konstant nye måder at bringe værdi til vores kunder, hvad end det er udstyr, teknologi, viden eller service. For vi er folkene bag vores kunders resultater, som tilføjer synlig effektivitet og vækstperspektiver.


 


I fremtiden skal fødevareproduktion være simpel


Synlighed, forudsigelighed og nøjagtighedDigitalisering er kommet for at blive. Der er ingen tvivl om dens enorme fordel for verden og dens befolkning, som betyder at flere og flere forbrugere og virksomheder kræver det.

Det vil bidrage til en stigende synlighed, forudsigelighed og nøjagtighed. Med dette i tankerne, har vi målrettet fokus på tjenester der bygger på handlingsbaseret dataindsamling og åbne API’er, som bidrager positivt til økosystemer og kundesamarbejde, og som sætter ansvarlige og bæredygtige aftryk i måden vi tænker fødevareproduktion på.

Hos SKIOLD har vi udviklet en række styresystemer, som bidrager til at du har et stabilt flow og er orienteret, hvis noget ændrer sig eller kræver din opmærksomhed. En sådan service betyder, at du lynhurtigt kan blive opmærksom på, om der er dele af den planlagte drift der ikke forløber regelmæssigt, eller om der er eventuelle nedbrud. Vores teknologi hjælper dermed til sporing af uregelmæssigheder som hurtigt bliver stabiliseret, hvis der skulle ske noget uventet.


 


Forbind din bedrift på et samlet system


Vores mål er at være den partner, der skaber positive produktionsresultaterUvurderlig viden opnås gennem integrerede systemer over hele verden, både for vores kunder og os selv. Det er den viden, der konstant styrker vores evne til at levere løsninger i optimal tilstand med resultatet af at være til gavn for vores partnere - i dag, i morgen og årene frem.

Vi samarbejder tæt med vores partnere, så vi kan fokusere specifikt på deres behov. Med input fra nogle af vores eksisterende kunder innoverer og tester vi regelmæssigt nye produkter - så vi kan bringe den bedste løsning videre til alle vores kunder.

Fokus på samarbejde fører til fordele for vores kunder og derefter deres kunder.


 


Læg trædestenene som tilfører værdi


Effektivitets- og vækstperspektiver lige om hjørnet
Værdistrukturen er allerede under forandring i landbrugsbranchen. Det åbner nye muligheder for måden at tænke miljø og rammer. Hos SKIOLD er målet at skabe cirkulære produktionsformer, som bidrager til bæredygtige initiativer, såsom bedre brug af besætningens egne ressourcer, og derved minimere spild.

Med løsninger som favner både råvareforsyningen og husdyrbrug har vi skabt en grobund for at tænke helhedsperspektiver ind, der åbner muligheden for at de ressourcer, som ellers ville være endt som affald, kan gå et eller flere skridt tilbage i værdikæden og indgå i produktionen igen. 

SKIOLD støtter i integrationsarbejdet og hjælper med at fjerne kompleksiteten i anlægsprocessen. Vi samler input og informerer, der imødekommer og indfrier vores kundens specifikke mål. Det ligger nærmest i vores DNA, både at gøre en god forretning og samtidig finde de bedste og mest ressourceeffektive løsninger til vores kunder.


 


Lad dig inspirere af andre danske landmænd


Klar til at lave resultater med Asmus KlintKlar til at lave resultater med Asmus KlintKlar til at lave resultater med Søren B. JohansenKlar til at lave resultater med Asger KrogsgaardKlar til at lave resultater med Kasper JeppesenKlar til at lave resultater med Torben SønderbyKlar til at lave resultater med Kristian VintherKlar til at lave resultater med Peter JohansenKlar til at lave resultater med Martin JespersenKlar til at lave resultater med Johannes KaasgaardNYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

Pålidelig beskyttelse mod vira og bakterier i din svinestald

Vigtigheden af sikker beskyttelse mod vira og bakterier i dit svinestald er enorm, da infe…

Læs mere GRIS

Vi stopper med salg af udstyr til kvæg

Salg af nye løsninger og inventar til kvægstalde stopper fra 31 maj 2022

Læs mere KVÆG

Servicepartner på Sjælland åbner pluk-selv lager

P. A. Staldservice, der er salgs- og servicepartner for SKIOLD, har åbnet ny afdeling i He…

Læs mere SERVICE