Skab øget overskud med intelligent fodringsteknologi og bedre foder

SKIOLD tilbyder effektive foderløsninger, der reducerer dine omkostninger, styrker din produktion og sikrer, at du får det maksimale udbytte af foderet.

I et marked presset af inflation og energikrise er effektivisering en nødvendighed for at sikre indtjening og overskud. SKIOLD tilbyder et bredt udvalg af effektive foderløsninger og intelligent teknologi, der optimerer dit foderforbrug, skaber øget trivsel for dine dyr og styrker din produktion.


Optimer dit foderforbrug – og spar penge


SKIOLDs DistriWin Management System er et digitalt arbejdsværktøj, der giver et komplet overblik over fodringsprocessen og dit foderforbrug. Systemet hjælper blandt andet med at distribuere den nøjagtige mængde foder til hver sti og sørger for, at dyrene løbende og baseret på vægt og alder får præcis den mængde foder, de har behov for – hverken mere eller mindre.


Tilvælger du Eat-Time Management, indsamler sensorer løbende data om grisenes appetit, så du altid har dokumenteret viden om skiftende foderbehov. Værktøjet sikrer et lavere foderforbrug og dermed lavere foderomkostninger, garanterer optimale foder- og vækstforhold for dyrene og sikrer, at du får det maksimale udbytte af foderet.


Læs mere om, hvordan du kan optimere din fodringsproces med SKIOLD DistriWin Management System og Eat-Time.


 


Intelligent fodring sikrer bedre trivsel og rentabel produktion


SmartFeeder er en foderdispenser, der tilbyder fodring tilpasset den enkelte sos individuelle og varierende behov, og sikrer optimal fordring i forskellige faser. Det gælder for eksempel under drægtighed og faring og ikke mindst efterfølgende for at stimulere mælkeproduktionen og smågrisenes tilvækst. Ved at sikre fordring i henhold til den enkelte sos individuelle og forskellige behov, er SmartFeederen med til at sikre dyrenes sundhed og ikke mindst en effektiv og rentabel produktion.


SKIOLD SmartFeeder arbejder sammen med DistriWin Management Systemet. Læs mere om fordelene her.


 


Forbedret foder = bedre resultater


Korn forurenet af svampe, der indeholder toksiner, sænker produktiviteten og fører til blandt andet sygdom hos dyrene og reduceret vækst. Med rense- og sorteringsmaskinen SKIOLD SIGMA kan du effektivt fjerne bakterier og svampe fra kernerne og dermed væsentligt forbedre kvaliteten og næringsværdien af dit foder. Renseprocessen er dokumenteret effektiv og fjerner 90 % af alle toksiner på overfladen af kornet. Det forbedrede foder skaber øget dyresundhed og dermed bedre produktionsresultater.


Læs mere om, hvordan du kan forbedre kvaliteten af dit foder og øge produktionen med SKIOLD SIGMA.


 


Vil du også spare penge og styrke din produktion?


Udfyld kontaktformularen, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan forbedre dine produktionsresultater med intelligent fordringsteknologi fra SKIOLD og forbedret foderkvalitet.


 


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL