Når det kommer til din driftsikkerhed – er vi på vagt

Det kan være en udfordrende opgave at sikre en stabil og gnidningsfri drift af dine Rense- og sorteringssystemer, især når det kommer til systemer, der kræver kontinuerlig vedligeholdelse.

Med SKIOLD GUARD kan du tage sikkerheden til det næste niveau ved at holde øje med dine SKIOLD Damas rense- og sorteringsmaskiner og gøre det muligt at lave en plan for reparation og vedligeholdelse, der sikrer dig pålidelig drift og effektiv produktion.

SKIOLD GUARD er et overvågningssystem, der giver dig mulighed for fleksibel overvågning, så du kan træffe afgørende beslutninger på forhånd, da du vil modtage letlæsbare og nøjagtige oplysninger rettidigt og beskytte dine maskiner mod skader eller sammenbrud over en længere periode, og hvis der skulle opstå et sammenbrud, vil du minimere skaden. SKIOLD GUARD er udstyret med følsomme sensorer, der systematisk overvåger maskinens tilstand og foretager en konstant måling, der registrerer, hvis der opstår fejl eller ubalancer.

SKIOLD GUARD holder styr på vitale områder i dit system og dets egenskaber, hvilket eliminerer behovet for konstant manuel kontrol. SKIOLD GUARD vil gå hele vejen og konstant bestræbe sig på at bringe mere værdi til din produktion for at blive din hjælpende hånd, ved at give dig tilpassede meddelelser, support døgnet rundt og komplet synlighed over dine behov.


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

Få øjnene op for fremtidens griseproduktion med SKIOLDs nye inventar!

Er din staldindretning klar til at blive optimeret? Så har vi løsningen til dig!

Læs mere STALD

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER