Opgrader med Pig Management til søer

SKIOLD Pig Management til søer - din 24/7 synlighedsassistent

Aldrig har du haft bedre mulighed for at følge dine dyrs flow igennem besætningen med konsistent datapålidelighed. Især når det kommer til dokumentation af forbrug på eksempelvis antibiotika, foder og produktions performance. Du opnår data både på individuel og besætningsniveau, der bidrager til at stabilisere og effektivisere dine resultater.


Takket være SKIOLD Pig Management til søer har du det fulde overblik og kan holde øje med dine løbninger, faringer og fravænninger med uddybende værdifuldt data, som let kan gemmes og deles. Hold dig opdateret om medicinering, arbejdsflow og performancemål til enhver tid.


Vi er glade for at kunne meddele, at SKIOLD Pig Management til søer har opgraderet sine færdigheder og nu kan bringe dig et endnu bedre overblik og mere værdi i dit daglige arbejde. Med det særlig udviklede dashborad, får du opdateringer hvert 5 minut 24/7, som gør at du kan følge alle begivenheder og samle din data her og nu. Bliv forbundet til dine søers aktiviteter som aldrig før med SKIOLD Pig Management til søer fra SKIOLD. Læs mere 


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

Glædelig Jul & Godt Nytår

Vi holder julelukket fra den 23. december til den 1. januar (begge dage inkl.)

Læs mere SKIOLD

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER