Rensning og sortering, der maksimerer din produktivitet

Fokus på forarbejdningen af dine råvarer kan være et vigtigt skridt, når det kommer til at få det fulde udbytte af din produktion

Under behandlingen af ​​korn kan overfladen af ​​kornet være forurenet af svampe, der producerer toksiner. Toksiner sænker generelt produktiviteten og kan blandt andet føre til sygdom hos dyrene, reduceret vækst og andre alvorlige problemer.

Heldigvis har SKIOLD opnået dokumenterede resultater i rensnings- og sorteringsprocessen med SKIOLD SIGMA. En rense- og sorteringsmaskine, der effektivt fjerner mykotoksiner på overfladen af ​​kernerne. Resultaterne er fremragende, da op til 90% af alle mykotoksiner på overfladen af ​​kornet fjernes.

I SKIOLD SIGMA skrubber og polerer roterende sold forsigtigt hvert enkelt korn, hvilket hjælper med at reducere indholdet af bakterier og svampe. Denne fremgangsmåde bidrager til et resultat, hvor du får en meget højere hygiejnestandard i kornet og dette påvirker foderets næringsværdi for dyrene.

SKIOLD SIGMA arbejder med en centrifugalfunktion, som er ideel til rensning af fugtige og fedtholdige frø, såsom korn, majs eller raps. Fordi råvarerne slynges med stor kraft rundt i de lodretstående soldtromler, hvorved den polerende effekt effektiv renser kernernes overflade. Denne rensningsmetode resulterer i ekstraordinært hygiejnisk korn, og effekten er blevet valideret af det uafhængige tyske forskningsinstitut IFF.

Med SKIOLD SIGMA får du en løsning, der giver dig et fremragende resultat - hvilket også udmønter sig i produktionsresultaterne i dit dyrehold.

Hvis du overvejer, om det kan betale sig at rense dit korn, skal du ikke tøve. Du vil hurtigt høste fordelene ved foder af høj kvalitet og opleve forbedringer af dyresundheden.

Læs mere om fordelene ved at reducere mykotoksiner her

Læs mere om installationen hos Mads Rauff her


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL