SKIOLD - den komplette leverandør af varmesystemer

I nogle perioder om året, kan der være problemer med at holde den ønskede rumtemperatur. For at sikre luftkvalitet og den optimale rumtemperatur, er SKIOLD's ribberør en god løsning.

Den mest fordelagtige løsning får man, hvis man dimensionerer sit varmeanlæg til den enkelte staldtype. Selve dimensioneringen kan foretages af SKIOLD, hvor beregningen foretages i et program i forhold til dyregruppe, dyreantal og staldens størrelse samt den ønskede temperatur og fugtighed i de enkelte staldafsnit.

SKIOLD's ribberør er de mest effektive på markedet. Effektiviteten skyldes selve måden de er konstrueret på. Vores ribberør har en anlægsflade hele vejen rundt om røret, hvilket betyder at varmeoverførelsen er væsentlig mere effektiv end de øvrige på markedet. SKIOLD's ribberør er altid galvaniserede. Varmerørene er meget lette at rengøre med en højtryksrenser, da ribberøret er produceret i ét stykke. SKIOLD kan levere hele løsningen.

Vi tilbyder færdigbyggede og komplette rumvarmeblandersløjfer. Disse dimensioneres ligeledes til den enkelte sektion, løsningen er komplet og lige til at montere op på væggen på den rustfri plade. Haner, termometre, 0-10 volt shunt eller magnetventil hører med.

SKIOLD har alle former for beslag til ribberørene:

  • enkelt vægbeslag
  • dobbelt vægbeslag
  • beslag for nedstropning fra loft
  • beslag til montage på stolpe eller inventar

SKIOLD gulvvarme

Et opvarmet gulv i fare- eller smågrisestalde er med til at holde grisene varme og tørre, og hjælper grisene med at bruge stierne som tiltænkt. Jo mere energi en gris skal bruge på at holde varmen, desto mindre energi har den til rådighed til vækst og jo mindre modstandskraft har den mod stress- og smittepåvirkning. I den kolde del af året er det ikke grisene, der skal holde gulvet varmt, men gulvet der skal holde grisene varme. Gulvvarmen er også med til at tørre en stald efter vask.

SKIOLD har færdigbyggede gulvvarmeblandersløjfer lige fra 2 og helt op til 8 kredse. De er komplette med let aflæselige termometre på frem- og returløb, haner, Grundfos pumpe og Danfoss termoventil. Alt dette er monteret op på en rustfri stålplade, som er meget let at montere, og systemet kan spejlvendes hvis man ønsker det.

SKIOLD har også en beskyttelseskappe til at montere over gulvvarmeslangerne på det område, hvor de kommer op igennem gulvet på gangen. Den er selvfølgelig også produceret i rustfri stål.


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL