Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. Det handler om at arbejde smartere – ikke hårdere!

SKIOLD tilbyder en række stærke digitale værktøjer og styresystemer, der skaber overblik, optimerer din produktion og bidrager til at reducere dine omkostninger. Vi tilbyder effektive digitale løsninger indenfor en lang række relevante områder, blandt andet klimastyring, foderproduktion og fodringsprocesser. Alle vores løsninger har til formål at lette dit arbejde og øge din indtjening.

Få komplet overblik over din foderproduktion

FlexMix Pro Production Manager er et digitalt værktøj til effektivisering af din foderproduktion. Systemet giver dig et komplet overblik over foderproduktion og performance fra start til slut og samler alle relevante data i ét lettilgængeligt og brugervenligt system – fra indkøb af råvarer til slutprodukt og levering af foder.

Værktøjet tilbyder en række funktioner, der letter din hverdag og optimerer din produktion. Det leverer blandt andet alle de data og beregninger, du behøver, for at kunne planlægge dit råvareindkøb, det muliggør central produktionsplanlægning på alle lokationer i ét enkelt system og identificerer risiko for nedbrud, så du kan planlægge vedligehold og reparationer i tide og dermed reducere nedetiden.

Vil du vide mere om, hvordan FlexMix Pro Production Manager kan effektivisere din produktion? Læs mere her.

Spar penge med effektiv klimastyring

Det er energikrævende at skabe et optimalt staldklima, der sikrer den bedste dyrevelfærd og lever op til gældende sundhedskrav. Er du bekymret for kombinationen af stigende energipriser og et højt energiforbrug, er der hjælp at hente med energieffektive staldklimasystemer fra SKIOLD og vores klimastyringssystem, Visiovent.

Med Visiovent kan du styre og samle alle klimasystemer på én platform – fra ventilation til kontrolleret luftindtag, tunnel- og kombitunnelventilation samt diverse varme- og kølesystemer.

Hermed sikrer du ikke kun det optimale klima i stalden til gavn for dyr og mennesker, men du får også et effektivt værktøj til at reducere dit energiforbrug og dermed styrke din driftsøkonomi.

Vil du vide mere om, hvordan du kan skære toppen af energiregningen med optimal klimastyring? Læs mere her.

Få lavere foderomkostninger

Ved du, om dine dyr får præcis den mængde foder, de behøver, eller om du i virkeligheden fodrer mere end nødvendigt? Med SKIOLD DistriWin kan du danne dig et komplet overblik over fodringsprocessen og få indsigt i alle de data, du behøver for at sikre, at dine grise får nøjagtigt den mængde foder, de har brug for.

Værktøjet tilbyder en lang række praktiske funktioner til styring af fodringsprocessen og sørger blandt andet for at distribuere den nøjagtige mængde frisk foder til hver enkelt sti, sikrer korrekt blanding, når du skifter fra en recept til en anden og alarmerer dig i tide, hvis siloen er ved at løbe tør, eller der er behov for reparation. Ved konstant at regulere behovet og tilførslen af foder afhængig af grisenes vægt og alder, bidrager DistriWin til en reduktion af foderforbruget, der gør en positiv forskel - både for dyrenes velfærd og ikke mindst for økonomien.

Læs mere om her, hvordan du kan reducere foderbruget.

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan reducere dine omkostninger med ny teknologi og digitale værktøjer fra SKIOLD, står vores specialister klar til at rådgive dig. Udfyld kontaktformular for at få svar på dine spørgsmål og hurtig vejledning.


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

Åbent Hus

Åbent Hus hos SKIOLD Group den 11. juni! En dag fyldt med inspiration og netværk!

Læs mere SKIOLD

Få øjnene op for fremtidens griseproduktion med SKIOLDs nye inventar!

Er din staldindretning klar til at blive optimeret? Så har vi løsningen til dig!

Læs mere STALD

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD