SKIOLD underskriver strategisk partnerskabsaftale

Med TAN LONG GROUP i Vietnam

SKIOLD A/S & Tan Long Group har indgået en strategisk partnerskabsaftale (SPA) inden for landbrugs-og fødevare produktion. Tan Long Group er blandt de største inden for mineraler og landbrugsproduktion i Vietnam.

HANOI - Den danske ambassade i Vietnam, var vært for underskrivelsen af en strategisk partnerskabsaftale mellem TAN LONG Group og seks førende danske virksomheder, nemlig SKIOLD A/S, Munters A/S, Tornordic A/S, Haarslev A/S, DanBred A/S og Vilomix A/S med det formål at få et tættere samarbejde omkring brugen af avanceret dansk teknologi til Tan Longs projekter i Vietnam og Myanmar.

Som en af Vietnams førende virksomheder inden for fødevare- og landbrugsprodukter udvider Tan Long Group sin produktion af svinekød og ris i både Vietnam og Myanmar. De seks danske partnere er international førende virksomheder inden for svineavl, kornhåndtering, foderfrøplanter, genetik, tilskudsfoder og slagterier.

Den underskrevne aftale indeholder rådgivning, design og levering af avancerede løsninger og udstyr til virksomheder i Tan Long gruppen, inden for svineproduktion samt rishåndtering og lager.

SKIOLDs tætte partner Munters A/S skal levere samtlige ventilationsløsninger til svinefarmene, mens DanBred og Vilomix er inviteret til at levere den bedste avlsgenetik og  tilskudsfoder. Endelig vil Tornordic og dets underleverandør Haarslev være leverandører af et slagteri.

"Danmark og Vietnam har et langt samarbejde inden for fødevareindustrien og landbrugssektoren, især inden for landbrug, fiskeri, vand, miljø og energi. Udvikling af bæredygtige fødevareværdikæder, forbedring af fødevarestandarder og fødevaresikkerhed har altid været centralt i vores gensidige samarbejde, siger den danske ambassadør Kim Højlund Christensen.

"Ambassaden er meget glad for at kunne hjælpe Vietnam med at udnytte det store potentiale i landbrug og fødevareindustrien samt knytte tættere bånd mellem Vietnam og Danmark som dette partnerskab. Jeg håber, at alle parter vil kunne styrke samarbejdet yderligere ved at underskrive kontrakten i Hanoi i dag, "tilføjer han.

”Vi er meget stolte over at blive udvalgt som strategisk samarbejdspartner for Tan Long Group, og for underskriften på ​​det største paddy-risprojekt på 120.000 tons i Vietnam. Vores avancerede teknologier og omfattende knowhow inden for landbruget vil øge effektiviteten i logistikkæden, reducere spild og øge kvaliteten af ​​risene til den højeste standard. Vietnam er verdens femte største land inden for svineproduktion og i samarbejdet med TAN LONG Group skal vi bruge den nyeste knowhow om effektiv svineavl til at styrke værdikæden fra jord til bord for at sikre høj fødevaresikkerhed og fuld sporbarhed ", administrerende direktør for SKIOLD A/S, Lasse Viegand Hansen.


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL