Overgaard Gods vælger SKIOLD igen

Opførelsen af ny klima stald med bl.a. SKIOLD ventilation

Overgaard Gods er ét af Danmarks største godser, og har en fantastisk historie der går helt tilbage til 1545. Overgaard Gods har været igennem en større strategisk fokuserings-strategi de seneste år, og den nye ledelse på godset, og i svineproduktionen, har resulteret i det bedste årsregnskab nogen sinde i 2016. Svineproduktionen er dog ét af de mindste forretningsområder, men udgør en betydelig andel af overskuddet. I 2017 forventer de at eksportere 37.500 grise, hvilket er en vækst på 11.500 stk. 


Overgaard Gods har produceret såvel 7 kg samt 30 kg smågrise, men et strategisk skifte til udelukkende 30 kg grise, har betydet opførelsen af en ny klima stald bestående af 8 sektioner. Fra SKIOLD har de købt ventilationsløsning med kombi-diffus ventilation, varmeløsning, transpork udfordring, Maximat foderautomater samt dertil elektronisk styring.


”Vi har valgt en SKIOLD løsning, da vi tidligere har god erfaring med produkterne, og da vi skulle have et tørfoderanlæg, var det helt naturlige valg en SKIOLD løsning. Vi valgte også deres automater igen, SKIOLD Maximat, da de har fået rigtig gode anmeldelser og de er nemme at bruge i daglig drift” udtaler Kristian Vinther, driftsleder på Overgaard Svineproduktion. 


Der optimeres kraftigt i den daglige drift, og det har allerede vist rigtig gode resultater, men det stopper ikke her. Via bedre genetik og dygtig ledelse har de nedbragt dødeligheden væsentligt, og har et mål om en dødelighed på 1.5 %. De har også sat produktionsmål på 40 grise per årsso inden for de næste par år, pt. er de på 36 stk. 


Stort tillykke til Overgaard Gods for de allerede flotte resultater, og til deres medarbejdere som udgør et rigtig godt team.


Se video


Svinestald - SKIOLDskiold svinestald - tørfoder løsning


 


Hos SKIOLD er vi lige så klar til at lave resultater som du er

Fremtiden tilhører dem, der vover at se den direkte i øjnene - og det gør vi hos SKIOLD.

Afskedsreception for Jens Agergaard

Vi inviterer til afskedsreception fredag den 14. august 2020 kl. 12.30-15.30

SKIOLD har overtaget spanske Rotecna

og dannet et nyt, stærkt partnerskab inden for komplette løsninger til svinesektoren