Outsource service til SKIOLD

SKIOLD introducerer et spændende nyt servicekoncept

Det nye service koncept betyder at SKIOLD er ansvarlig for servicering af større mølleri anlæg, og giver landmanden tid til at fokusere på ting, der tilfører værdi til driften samt optimere kernekompetencer. Landmanden har ekspertisen, når det kommer til drift af farmen, og SKIOLD har ekspertise i at servicere de avancerede maskiner.

Ved at outsource service til SKIOLD, kan landmændene koncentrere sig om driften og den fremtidige udvikling af gården. 

Økonomisk fordel
Ved at outsource service til SKIOLD er landmændene sikre på, at anlægget er korrekt vedligeholdt. SKIOLDs specialuddannede serviceteknikere udfører halvårlige forebyggende serviceeftersyn samt sørger for løbende vedligeholdelse. Dette sikrer en mere stabil drift og maksimerer effektiviteten af ​​maskinerne og reducerer dyr nedetid. Landmanden betaler en fast rate, som gør det lettere for ham at beregne sine årlige driftsomkostninger.

Ved at vælge SKIOLDs servicekoncept opnår landmanden følgende fem fordele:

  1. Højere driftssikkerhed
  2. Længere levetid på maskinen og reservedele
  3. Højere produktivitet
  4. Rabat på reservedele
  5. Højere salgsværdi på maskinerne, på grund af en forbedret og rettidig vedligeholdelse

Alt i alt, får landmanden en højere profit, og kan fokusere på at udvikle sin gård.

SKIOLD har testet denne serviceløsning med enorm succes hos Premium Porc Group, en af ​​de største svineproducenter i Rumænien. De har to foderfabrikker, der producerer mere end 105.000 tons foder om året. 

"Vi er eksperter indenfor mølleriudstyr og foderfabrikker, og vores serviceteknikere sikrer en højere oppetid. Vi har endda etableret lokale reservedelslagre på gårdene for at opretholde den højest mulige produktionseffektivitet," udtaler Jens Vinther Jensen, Director Feed, SKIOLD. 

Premium Porc Group producerede 395.000 svin sidste år, og på deres største gård er der 6.800 søer. Det er en danskejet virksomhed ledet af et erfarent team af danske og rumænske fagfolk. I Rumænien er 40% af al svinekød importeret, så der er et stort marked for lokalt producerede grise. 

"Det er vigtigt for os at levere førsteklasses kvalitetsgrise samtidig med, at vi har den højest mulige effektivitet i vores svineproduktion. Derfor er egen foderproduktion af afgørende betydning for vores kvalitet og økonomi. Således sikrer vi, at det endelige resultat lever op til vores høje produktionsstandarder, "siger Kim Østergaard, Country Manager, Premium Porc. 

"Vi har høje krav til vores leverandører, og vi ønsker, at vores leverandører også sigter højt. Vi har tre SK10 Skivemøller og to SK780 Skivemøller. Vi  undersøgte muligheden for at have en hammermølle løsning, men efter at have analyseret vores behov grundigt, er vi kommet til den konklusion, at skivemøllen passer bedre til vores behov. Skivemøllen er fleksibel, det er muligt at ændre formalingsgrad under drift uden at skulle skifte sold. Dette øger effektiviteten i vores produktionm og reducerer nedetid.

Vi har outsourcet al service og vedligeholdelse af vores fodermølleudstyr til SKIOLD. Det giver os mulighed for at fokusere på fortsat at være den bedste svineproducent i Rumænien. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde, som på samme tid også er økonomisk gavnligt for os. Vi betaler en fast pris hver måned, og vores oplevelse er, at produktionen kører mere gnidningsfrit end tidligere", slutter Kim Østergaard.


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL