SKIOLD Fremtidens bæredygtige jord

Fremtiden kalder på nye miljøteknologier

Med fokus på bæredygtighed og fremtidssikrede løsninger, der øger dit udbytte og mindsker miljøbelastningen

Værdistrukturen er allerede under forandring i landbrugsbranchen. Det åbner nye muligheder for måden at tænke miljø og teknologi ind i rammerne for husdyrproduktion.

Hos SKIOLD er målet at skabe komplette løsninger til husdyrsbesætninger, der bidrager til bæredygtige initiativer, såsom bedre brug af egne ressourcer. Det kan eksempelvis være reducering af foderspild, ammoniakreducering og energibesparelser.

Reducering af foderspild med ædetidsstyring

Ædetidsstyring hjælper med den daglige fodring og foretager justeringer i fodermængden for optimalt udbytte. Et effektivt værktøj, indtil grisene er 60-70 kilo, og inden de når op på deres slutfoderstyrke. Teknologien er udviklet til at fodre grisene så meget man kan, uden at de mister ædelysten og samtidig holde databaseret-flow, som giver dig det komplette overblik.

Luftrensning reducerer vira og bakterier

SKIOLD luftrensning giver dig en unik løsning, som sikrer dig øget driftssikkerhed i din stald. Ved brug af filterventilation forhindrer du virusindtrængning i områder med høj husdyrtæthed.

Med SKIOLD luftrensning får du et system, der filtrerer op til 95% af virus og bakterier væk fra alt indkommende luft. Derudover reducerer du risikoen for geninfektion med op til 80%.

Reducering af energiforbruget

Hos SKIOLD tilbyder vi en af de nyeste generationer af ventilationsmotorer, som med sin banebrydende teknologi er blandt markedets mest energivenlige. PM-ventilatoren nedbringer strømforbruget markant og medfører op til 70% energibesparelse om året.  Ventilationsmotoren er modstandsdygtige over for slid og belastninger, samt er trykstabil og vedligeholdelsesfri, hvilket betyder en lang levetid. Teknologien lever fuldt ud op til kravene på Miljøstyrelsens teknologiliste.

Overblik over hele produktionen

En komplet løsning, som fjerner kompleksiteten i anlægsprocessen, og som skaber konkret værdi til dine produktionsresultater. Hos SKIOLD samler vi input og information, der imødekommer og indfrier vores kundens specifikke mål, så vi sammen finder de bedste og mest ressourceeffektive løsninger.

Vi har valgt at tænke i helhedsperspektiver, hvor fokus er lagt på miljøteknologier, som åbner mulighederne for modernisering af fremtidssikrede anlæg.  

Stærke partnerskaber

Det er vores ambition at levere de mest optimale løsninger til vores kunder, så de kan producere mad med mindst mulig indvirkning på miljøet og så de selv får den bedste fordel af deres egen indsats. Derfor glæder vi os til at høre fra dig og forhåbentlig skabe grobund for et stærkt partnerskab.

Få mere at vide om vores miljøteknologier

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information omkring mulighederne for investering med miljøteknologiske løsninger? Vores team er altid klar til at hjælpe dig.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL