Tybjerggaard SKIOLD foderløsning

Tybjerggaard

kunde siden 2005

Danmarks største svineproducent "Tybjerggård" udvider igen med en helt ny bygning på 6.500 kvm til gylte og en udvidelse af en eksisterende bygning med 2.200 kvm og 3.600 gylte. Dermed kommer produktionen pr  år op på 20.000 gylte, hvor de fleste eksporteres til Polen, Italien og Tyskland, men også til Kina og Vietnam.

"Tybjerggaard har valgt SKIOLD til denne udvidelse fordi vi ønsker at producere de sundeste svin i verden. Vi har blandt andet valgt SKIOLD multifasefodring, fordi det giver mulighed for en blød overgang mellem de forskellige foderblandinger, og mulighed for selektiv tildeling af mineraler til de forskellige stier. Med disse tiltag får vi optimale vækstbetingelser med højere værdi, sundere grise, mindre medicin, ingen maveproblemer" slutter Bent Jeppesen, ejer af Tybjerggaard.

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Kornrensning hos DLG i Hørning

Om højere effektivitet og bedre arbejdsmiljø

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER

Montage af mølleri og fem-faset fodringsanlæg uden driftstop

Til 1.450 søer og 52.000 smågrise

Læs mere STALD / FODER