SKIOLD multifasefodring og fodermølle på Tybjerggaard

Tybjerggaard

kunde siden 2005

Danmarks største svineproducent "Tybjerggård" udvider igen med en helt ny bygning på 6.500 kvm til gylte og en udvidelse af en eksisterende bygning med 2.200 kvm og 3.600 gylte. Dermed kommer produktionen pr  år op på 20.000 gylte, hvor de fleste eksporteres til Polen, Italien og Tyskland, men også til Kina og Vietnam.

"Tybjerggaard har valgt SKIOLD til denne udvidelse fordi vi ønsker at producere de sundeste svin i verden. Vi har blandt andet valgt SKIOLD multifasefodring, fordi det giver mulighed for en blød overgang mellem de forskellige foderblandinger, og mulighed for selektiv tildeling af mineraler til de forskellige stier. Med disse tiltag får vi optimale vækstbetingelser med højere værdi, sundere grise, mindre medicin, ingen maveproblemer" slutter Bent Jeppesen, ejer af Tybjerggaard.

Her finder du et lille udpluk af vore referencer

Se hvordan SKIOLD gør en forskel for vore kunder rundt om i verden

I mere end 140 år har vi hjulpet kunder med at få succes. Her har vi samlet et udpluk af vores installationer.
Udforsk kollektionen – stort eller småt, globalt og lokalt. Vi har flere installationer over hele verden, så hvis du ikke finder det, du søger efter, er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Tre tiltag for at optimere foderkvaliteteten

Søvang Svineproduktion har implementeret tre nye initiativer for at højne foderkvaliteten på foder til 2.600 søer med smågrise

Læs mere KORN

Kornrensning hos DLG i Hørning

Om højere effektivitet og bedre arbejdsmiljø

Læs mere FRØ

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER