SKIOLD og  TTT i Vietnam underskriver kontrakt på svinefarm med elektronisk sofodring (ESF)

Thien Thuan Tuong Group - Vietnam    

Elektronisk So Fodring i Vietnam

En af SKIOLDs loyale kunder i Vietnam, med 1000 søer og 28.000 grise årligt. SKIOLD har leveret til TTT i 2015 og i 2016, samme løsning til begge projekter. Vi har netop leveret en ny full line stald  på 750 søer med gylleanlæg, ventilationssystem, fodersystem og komplet staldindretning.

"Vi har valgt SKIOLD ESF løsning til begge vores gårde, og vi er meget tilfredse med kvaliteten og resultaterne. Alt går glat. Søerne er i meget bedre stand og synes at være mere produktive og stærkere i forhold til søerne i andre systemer. Samlet set får  vi bedre dyrevelfærd, og vi kan allerede se, at vi får bedre økonomiske resultater ", siger hr. Tran Hoa, administrerende direktør for TTT.

Her finder du et lille udpluk af vore referencer

Se hvordan SKIOLD gør en forskel for vore kunder rundt om i verden

I mere end 140 år har vi hjulpet kunder med at få succes. Her har vi samlet et udpluk af vores installationer.
Udforsk kollektionen – stort eller småt, globalt og lokalt. Vi har flere installationer over hele verden, så hvis du ikke finder det, du søger efter, er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Tre tiltag for at optimere foderkvaliteteten

Søvang Svineproduktion har implementeret tre nye initiativer for at højne foderkvaliteten på foder til 2.600 søer med smågrise

Læs mere KORN

Kornrensning hos DLG i Hørning

Om højere effektivitet og bedre arbejdsmiljø

Læs mere FRØ

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER