Særdeles tilfreds kunde i Ukraine

SKIOLD har leveret 6 svinestalde til samme kunde

SKIOLD har for sjette gang sendt adskillige vogntog afsted fra Danmark til Ukraine med udstyr til et komplet svineproduktionsanlæg. De øvrige fem farme i området er bygget i løbet af de seneste fem år.


I forbindelse etableringen af den sjette farm, har SKIOLD ligeledes leveret et 30.000 tons stort siloanlæg til kornopbevaring, samt renoveret den eksisterende SKIOLD fodermølle.


Udover de 6 svinefarme, har kunden også komplette siloanlæg til opbevaring af afgrøder fra 15.000 Ha i det frodige Kiev-område. De har eget slagteri med egne forædlingsfaciliteter, samt mere end 20 udsalgssteder i Kiev.


Med staldene fra SKIOLD satser kunden på at opnå "danske" resultater. Dansk genetik og udstyr fra SKIOLD sikrer mere end 30 grise pr. årsso i gennemsnit på alle farmene.


 

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Kornrensning hos DLG i Hørning

Om højere effektivitet og bedre arbejdsmiljø

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER

Montage af mølleri og fem-faset fodringsanlæg uden driftstop

Til 1.450 søer og 52.000 smågrise

Læs mere STALD / FODER