SKIOLD svinefarm i Ukraine

Særdeles tilfreds kunde i Ukraine

SKIOLD har leveret 6 svinestalde til samme kunde

SKIOLD har for sjette gang sendt adskillige vogntog afsted fra Danmark til Ukraine med udstyr til et komplet svineproduktionsanlæg. De øvrige fem farme i området er bygget i løbet af de seneste fem år.


I forbindelse etableringen af den sjette farm, har SKIOLD ligeledes leveret et 30.000 tons stort siloanlæg til kornopbevaring, samt renoveret den eksisterende SKIOLD fodermølle.


Udover de 6 svinefarme, har kunden også komplette siloanlæg til opbevaring af afgrøder fra 15.000 Ha i det frodige Kiev-område. De har eget slagteri med egne forædlingsfaciliteter, samt mere end 20 udsalgssteder i Kiev.


Med staldene fra SKIOLD satser kunden på at opnå "danske" resultater. Dansk genetik og udstyr fra SKIOLD sikrer mere end 30 grise pr. årsso i gennemsnit på alle farmene.


 

Her finder du et lille udpluk af vore referencer

Se hvordan SKIOLD gør en forskel for vore kunder rundt om i verden

I mere end 140 år har vi hjulpet kunder med at få succes. Her har vi samlet et udpluk af vores installationer.
Udforsk kollektionen – stort eller småt, globalt og lokalt. Vi har flere installationer over hele verden, så hvis du ikke finder det, du søger efter, er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Tre tiltag for at optimere foderkvaliteteten

Søvang Svineproduktion har implementeret tre nye initiativer for at højne foderkvaliteten på foder til 2.600 søer med smågrise

Læs mere KORN

Kornrensning hos DLG i Hørning

Om højere effektivitet og bedre arbejdsmiljø

Læs mere FRØ

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER