Overgaard Gods vælger SKIOLD løsning

Klima stald med bl.a. SKIOLD ventilation

Overgaard Gods er ét af Danmarks største godser, og har en fantastisk historie der går helt tilbage til 1545. Overgaard Gods har været igennem en større strategisk fokuserings-strategi de seneste år, og den nye ledelse på godset, og i svineproduktionen, har resulteret i det bedste årsregnskab nogen sinde i 2016. Svineproduktionen er dog ét af de mindste forretningsområder, men udgør en betydelig andel af overskuddet. I 2017 forventer de at eksportere 37.500 grise, hvilket er en vækst på 11.500 stk. 

Overgaard Gods har produceret såvel 7 kg samt 30 kg smågrise, men et strategisk skifte til udelukkende 30 kg grise, har betydet opførelsen af en ny klima stald bestående af 8 sektioner. Fra SKIOLD har de købt ventilationsløsning med kombi-diffus ventilation, varmeløsning, transpork udfordring, Maximat foderautomater samt dertil elektronisk styring.

”Vi har valgt en SKIOLD løsning, da vi tidligere har god erfaring med produkterne, og da vi skulle have et tørfoderanlæg, var det helt naturlige valg en SKIOLD løsning. Vi valgte også deres automater igen, SKIOLD Maximat, da de har fået rigtig gode anmeldelser og de er nemme at bruge i daglig drift” udtaler Kristian Vinther, driftsleder på Overgaard Svineproduktion. 

Der optimeres kraftigt i den daglige drift, og det har allerede vist rigtig gode resultater, men det stopper ikke her. Via bedre genetik og dygtig ledelse har de nedbragt dødeligheden væsentligt, og har et mål om en dødelighed på 1.5 %. De har også sat produktionsmål på 40 grise per årsso inden for de næste par år, pt. er de på 36 stk. 

Stort tillykke til Overgaard Gods for de allerede flotte resultater, og til deres medarbejdere som udgør et rigtig godt team.

Se video

Svinestald - SKIOLD

skiold svinestald - tørfoder løsning

 

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER

Montage af mølleri og fem-faset fodringsanlæg uden driftstop

Til 1.450 søer og 52.000 smågrise

Læs mere STALD / FODER

Fodermølle projekt til 700 malkekøer

Foderomkostningerne faldt 20% og udbyttet per ko steg fra 26,0-28,3 liter mælk

Læs mere FODER / KVÆG