SKIOLD fodermølle til kvægfoder, Bulgarien

Fodermølle projekt til 700 malkekøer

Foderomkostningerne faldt 20% og udbyttet per ko steg fra 26,0-28,3 liter mælk

DOBREV er en succesrig familieejet virksomhed og et populært mærke af mejeriprodukter i Bulgarien med et samlet koncept fra gård til bord. DOBREV fremstiller og leverer lækre mejeriprodukter fra mælk, yoghurt til en bred vifte af forskelige typer af ost. De har også 7 DOBREV Dairy Store, som tilbyder sunde og lækre produkter kombineret med fremragende service og hyggelig atmosfære. De har netop bygget en helt ny gård i fantastiske naturlige omgivelser med 700 malkekøer; en gård med højteknologisk udstyr og effektive produktionsmetoder.

"Da vi startede projektet med denne nye gård, foreslog min leverandør GV Agri, at investere i en foderfabrik fra SKIOLD, da jeg ønskede fuldstændig sporbarhed over foderet til mine køer samt lavere foderomkostninger.

Jeg kendte ikke SKIOLD eller noget til produktion af foder, men jeg har altid haft stor respekt til danske produkter, og med min leverandørs klare anbefaling, så valgte jeg en SKIOLD foderløsning og har på rekord tid opnået mine mål.

Foderomkostningerne er op til 20% lavere end før, og udbyttet per ko er steget fra 26,0-28,3 liter mælk om dagen. Jeg forventer dermed, at have tjent investeringen hjem allerede efter 7 måneder, hvilket jeg er utrolig tilfreds med.

Jeg havde aldrig selv produceret foder før, og jeg var noget spændt på, hvordan det ville ændre arbejdsdagen på gården, men det er gået over alt forventning, og hverdagen er meget nemmere i dag end tidligere.  Jeg kan kun anbefale andre at gå samme vej som mig "udtaler Rossen Dobrev, administrerende direktør og ejer af Dobrev.

SKIOLD Discmill

 

Her finder du et lille udpluk af vore referencer

Se hvordan SKIOLD gør en forskel for vore kunder rundt om i verden

I mere end 140 år har vi hjulpet kunder med at få succes. Her har vi samlet et udpluk af vores installationer.
Udforsk kollektionen – stort eller småt, globalt og lokalt. Vi har flere installationer over hele verden, så hvis du ikke finder det, du søger efter, er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Tre tiltag for at optimere foderkvaliteteten

Søvang Svineproduktion har implementeret tre nye initiativer for at højne foderkvaliteten på foder til 2.600 søer med smågrise

Læs mere KORN

Kornrensning hos DLG i Hørning

Om højere effektivitet og bedre arbejdsmiljø

Læs mere FRØ

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER