Fodermølle projekt til 700 malkekøer

Foderomkostningerne faldt 20% og udbyttet per ko steg fra 26,0-28,3 liter mælk

DOBREV er en succesrig familieejet virksomhed og et populært mærke af mejeriprodukter i Bulgarien med et samlet koncept fra gård til bord. DOBREV fremstiller og leverer lækre mejeriprodukter fra mælk, yoghurt til en bred vifte af forskelige typer af ost. De har også 7 DOBREV Dairy Store, som tilbyder sunde og lækre produkter kombineret med fremragende service og hyggelig atmosfære. De har netop bygget en helt ny gård i fantastiske naturlige omgivelser med 700 malkekøer; en højkvalitets gård med højteknologisk udstyr og effektive produktionsmetoder.

"Da vi startede projektet med denne nye gård, foreslog min leverandør GV Agri, at investere i en foderfabrik fra SKIOLD, da jeg ønskede fuldstændig sporbarhed over foderet til mine køer samt lavere foderomkostninger.

Jeg kendte ikke SKIOLD eller noget til produktion af foder, men jeg har altid haft stor respekt til danske produkter, og med min leverandørs klare anbefaling, så valgte jeg en SKIOLD foderløsning og har på rekord tid opnået mine mål.

Foderomkostningerne er op til 20% lavere end før, og udbyttet per ko er steget fra 26,0-28,3 liter mælk om dagen. Jeg forventer dermed, at have tjent investeringen hjem allerede efter 7 måneder, hvilket jeg er utrolig tilfreds med.

Jeg havde aldrig selv produceret foder før, og jeg var noget spændt på, hvordan det ville ændre arbejdsdagen på gården, men det er gået over alt forventning, og hverdagen er meget nemmere i dag end tidligere.  Jeg kan kun anbefale andre at gå samme vej som mig "udtaler Rossen Dobrev, administrerende direktør og ejer af Dobrev.

foderfabrik til malkekvæg fra SKIOLD

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER

Montage af mølleri og fem-faset fodringsanlæg uden driftstop

Til 1.450 søer og 52.000 smågrise

Læs mere STALD / FODER

Overgaard Gods vælger SKIOLD løsning

Klima stald med bl.a. SKIOLD ventilation

Læs mere STALD