SKIOLD vådfodringsanlæg Civagaard

Civagaard A/S

Hele processen fra fravænning til slagtesvin

Ejerne af Civagaard A/S har 10 svinefarme og håndterer hele processen fra fravænning til slagtesvin. De har i alt 3.500 søer, der producerer 122.500 smågrise og producerer i alt 100.000 slagtesvin årligt. SKIOLD har leveret siloer, våd- og tørfodringssystemer, elektronisk sofodring (ESF), ventilations- og alarmsystemer.

"ESF er et af de mest fremherskende fodringssystemer i dansk svineproduktion, og SKIOLD har været en af de førende producenter inden for dette område, så det var naturligt for os at vælge SKIOLD. SKIOLDs Elektronisk Sofdring (ESF) gør forskellen for fodringseffektivitet, dyrevelfærd og vores daglige arbejde med søerne ", siger Frank Johansen, ejer og administrerende direktør på Civagaard.
SKIOLD har samarbejdet med Gråkjær omkring Civagaard.

Her finder du et lille udpluk af vore referencer

Se hvordan SKIOLD gør en forskel for vore kunder rundt om i verden

I mere end 140 år har vi hjulpet kunder med at få succes. Her har vi samlet et udpluk af vores installationer.
Udforsk kollektionen – stort eller småt, globalt og lokalt. Vi har flere installationer over hele verden, så hvis du ikke finder det, du søger efter, er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Tre tiltag for at optimere foderkvaliteteten

Søvang Svineproduktion har implementeret tre nye initiativer for at højne foderkvaliteten på foder til 2.600 søer med smågrise

Læs mere KORN

Kornrensning hos DLG i Hørning

Om højere effektivitet og bedre arbejdsmiljø

Læs mere FRØ

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER