Design og planlægning

SKIOLD gør en forskel for dit projekt

Følg os

Fokus på dine behov

En detaljeret analyse af dine mål sikrer en optimal løsning, der lever op til dine krav

Hvad der adskiller SKIOLD fra resten er den tilgang, vi har til vores kunder. Vi betragter vores kunder som partnere, som vi har en fælles mission for at levere den bedst mulige løsning til tiden og til budget. Vi tager ansvar - et SKIOLD-projekt afsluttes aldrig, før anlægget fungerer tilfredsstillende. På den måde kan vores kunder fokusere på at udvikle og forbedre deres forretning.


Analyse

En fodermølle fra SKIOLD er en komplet løsning, hvor vi starter med at konvertere dine krav og behov til en projektspecifikation. Det første skridt til at sikre en vellykket SKIOLD-løsning er en analyse, der fokuserer på kundens behov og fremtidige mål. Vi sikrer dig en optimal fodermølle gennem en dyb dialog om dine krav og behov. Eventuelle fremtidige operationelle mål skal også overvejes. SKIOLD leverer en samlet løsning med analyse, design og installation, der hjælper dig hele vejen fra idé til levering af det færdige projekt.

Design

Vi giver dig et overblik over dine muligheder, som vi skaber efter dine ønsker og behov. Vores dygtige projektafdeling vil guide dig trin for trin for at opnå de resultater, der matcher dine behov. Resultatet er en skræddersyet, fremtidssikker fodermølle tilpasset de specifikke forhold, hvilket reducerer driftsomkostningerne, optimerer kvaliteten og giver dig en konkurrencemæssig fordel. Vi tilstræber at levere løsninger, der udvikler vores kunders forretning, og vi bruger både interne og eksterne eksperter til at sikre den bedste løsning.

Visualiser

SKIOLDs højt kvalificerede medarbejdere udarbejder detaljerede 3D-tegninger, blandt andet i Autocad, for at visualisere placering af udstyret og opsætning af det komplette anlæg, og de involverede parter får fuldt og omfattende tegningsmateriale til bygninger, fundamenter, installation, kabler osv.

Dette trin inkluderer præsentationen af vores foreslåede løsning, herunder en dialog om implementering af projektet. På dette stadium diskuterer vi også økonomiske og kontraktlige spørgsmål. Når du har godkendt den foreslåede løsning, præsenterer vi det endelige projektlayout, tekniske 3D-tegninger, dimensionering, skræddersyet elektrisk dokumentation, teknisk flowdiagram osv. Det er også på dette tidspunkt, at den faktiske fysiske fremstilling af udstyret finder sted.

Specificer

Tekniske flowdiagrammer og elektrisk dokumentation er lavet på en sådan måde, at det er muligt at tilføje eller opgradere komponenter i anlægget. Manualer til installation, drift og vedligeholdelse er inkluderet. Alle nødvendige forsendelsesdokumenter og certifikater udarbejdes i henhold til individuelle krav i forskellige lande.

Implementer

Vores team af erfarne eksperter styrer hele installationsprocessen. De sikrer, at tidsplanen er på rette spor, og at alle projektspecifikationer følges. Vi har en overdragelsesprocedure for at sikre, at ydeevnen er bevist, og at fabriksoperatøren er uddannet inden den endelige overdragelse.

Opstart af fodermøllen, uddannelse af det operationelle personale og endelig idriftsættelse af fodermøllen. Manualer til installation, drift og vedligeholdelse af fodermøllen og kontrolsystemet er naturligvis inkluderet i leveringen af ​​et SKIOLD-anlæg.

Efter ibrugtagning af fodermøllen begynder foderproduktion. Fra dette øjeblik tilbyder vi service og vedligeholdelse udført af vores dygtige teknikere, enten på stedet eller online via internettet. Ændringer i produktionen eller i markedssituationen kan ændre kravene til fodermøllen. Det fleksible design af SKIOLD fodermøller giver mulighed for nem og uproblematisk udvidelse for at øge f.eks. kapaciteten eller automatiseringsgraden.

 

Læs mere om vores servicekoncept her

Vil du vide mere?

Skriv os en besked, og vi skal hjælpe dig med dine spørgsmål