SKIOLD fodermølle på svinefarm i Rumænien

Premium Porc Group

Servicekoncept til én af de største svineproducenter i Rumænien

"Det er vigtigt for os at levere førsteklasses kvalitetsgrise samtidig med, at vi har den højest mulige effektivitet i vores svineproduktion. Derfor er egen foderproduktion af afgørende betydning for vores kvalitet og økonomi. Således sikrer vi, at det endelige resultat lever op til vores høje produktionsstandarder" siger Kim Østergaard, Country Manager, Premium Porc. 

"Vi har høje krav til vores leverandører, og vi ønsker, at vores leverandører også sigter højt. Vi har tre SK10 Skivemøller og to SK780 Skivemøller. Vi  undersøgte muligheden for at have en hammermølle løsning, men efter at have analyseret vores behov grundigt, er vi kommet til den konklusion, at skivemøllen passer bedre til vores behov. Skivemøllen er fleksibel, det er muligt at ændre formalingsgrad under drift uden at skulle skifte sold. Dette øger effektiviteten i vores produktion og reducerer nedetid. 

Vi har outsourcet al service og vedligeholdelse af vores fodermølleudstyr til SKIOLD. Det giver os mulighed for at fokusere på fortsat at være den bedste svineproducent i Rumænien. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde, som på samme tid også er økonomisk gavnligt for os. Vi betaler en fast pris hver måned, og vores oplevelse er, at produktionen kører mere gnidningsfrit end tidligere", slutter Kim Østergaard.

Løsningen:

  • De har to foderfabrikker, der producerer mere end 105.000 tons foder om året. 
  • 395.000 svin sidste år
  • 6.800 søer på deres største gård

Den seneste fodermølle er en totalløsning med siloanlæg, indtag, rensning, makrodosering med WB2500 vejebeholder, formaling med to SK780 skivemøller, PTS4000 paddelblander, færdigvaresiloer og SKIOLDs FlexMix PRO computer.

Læs hele historien her - også omkring deres erfaringer med vores servicekoncept

Her finder du et lille udpluk af vore referencer

Se hvordan SKIOLD gør en forskel for vore kunder rundt om i verden

I mere end 140 år har vi hjulpet kunder med at få succes. Her har vi samlet et udpluk af vores installationer.
Udforsk kollektionen – stort eller småt, globalt og lokalt. Vi har flere installationer over hele verden, så hvis du ikke finder det, du søger efter, er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Tre tiltag for at optimere foderkvaliteteten

Søvang Svineproduktion har implementeret tre nye initiativer for at højne foderkvaliteten på foder til 2.600 søer med smågrise

Læs mere KORN

Kornrensning hos DLG i Hørning

Om højere effektivitet og bedre arbejdsmiljø

Læs mere FRØ

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER