Royal Barenbrug - vælger SKIOLD Damas

Fordobler deres nuværende SKIOLD Damas løsning i Danmark

Royal Barenbrug Group er verdens næststørste græsfrøproducent med fabrikker over hele verden. Efterspørgslen efter de særlige arter af græsfrø, der produceres på deres fabrik i Tinglev, er stigende og betyder at den nuværende produktionskapacitet på 3 tons/timen nu fordobles til 6 tons/timen, når ekspansionen er færdig. 

"Vi valgte SKIOLD Damas til udvidelsen i Tinglev. Vi er meget tilfredse med kvaliteten og servicen af ​​vores nuværende SKIOLD Damas produktionslinje i Tinglev, siger Marcel Wolbrink, chef for Barenbrug Supply Chain Management, Barenbrug Holland BV. 

"En anden grund til, at vi valgte Damas, er også på grund af deres store erfaring med græsfrørensning - og deres evne til at finde den rigtige totale løsning for os, som vi håber vil vare så længe som den nuværende SKIOLD Damas renselinie fra 2009. Som supply chain manager på fabrikken i Tinglev med en årlig produktion på 7-8000 tons frø er kvalitet og eftersalgsservice af største betydning for mig. Jeg kan kun sige det generelt, jeg er meget tilfreds med SKIOLD Damas, "slutter Mr. Wolbrink.

Læs lidt mere under nyheder

 

 

Produkter:

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Kornrensning hos DLG i Hørning

Om højere effektivitet og bedre arbejdsmiljø

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER

Montage af mølleri og fem-faset fodringsanlæg uden driftstop

Til 1.450 søer og 52.000 smågrise

Læs mere STALD / FODER