SKIOLD seed kunde Barenbrug i Holland

Royal Barenbrug - vælger SKIOLD Damas

Fordobler deres nuværende SKIOLD Damas løsning i Danmark

Royal Barenbrug Group er verdens næststørste græsfrøproducent med fabrikker over hele verden. Efterspørgslen efter de særlige arter af græsfrø, der produceres på deres fabrik i Tinglev, er stigende og betyder at den nuværende produktionskapacitet på 3 tons/timen nu fordobles til 6 tons/timen, når ekspansionen er færdig. 

"Vi valgte SKIOLD Damas til udvidelsen i Tinglev. Vi er meget tilfredse med kvaliteten og servicen af ​​vores nuværende SKIOLD Damas produktionslinje i Tinglev, siger Marcel Wolbrink, chef for Barenbrug Supply Chain Management, Barenbrug Holland BV. 

"En anden grund til, at vi valgte Damas, er også på grund af deres store erfaring med græsfrørensning - og deres evne til at finde den rigtige totale løsning for os, som vi håber vil vare så længe som den nuværende SKIOLD Damas renselinie fra 2009. Som supply chain manager på fabrikken i Tinglev med en årlig produktion på 7-8000 tons frø er kvalitet og eftersalgsservice af største betydning for mig. Jeg kan kun sige det generelt, jeg er meget tilfreds med SKIOLD Damas, "slutter Mr. Wolbrink.

Læs lidt mere under nyheder

 

 

Produkter:

Her finder du et lille udpluk af vore referencer

Se hvordan SKIOLD gør en forskel for vore kunder rundt om i verden

I mere end 140 år har vi hjulpet kunder med at få succes. Her har vi samlet et udpluk af vores installationer.
Udforsk kollektionen – stort eller småt, globalt og lokalt. Vi har flere installationer over hele verden, så hvis du ikke finder det, du søger efter, er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Tre tiltag for at optimere foderkvaliteteten

Søvang Svineproduktion har implementeret tre nye initiativer for at højne foderkvaliteten på foder til 2.600 søer med smågrise

Læs mere KORN

Kornrensning hos DLG i Hørning

Om højere effektivitet og bedre arbejdsmiljø

Læs mere FRØ

Kæmpestort dansk byggeri

til smågrise og søer. Prima Svin A/S klar til at gå i gang med anden etape af stort staldbyggeri i samarbejde med SKIOLD

Læs mere STALD / FODER