Premium Porc Group

Servicekoncept til én af de største svineproducenter i Rumænien

"Det er vigtigt for os at levere førsteklasses kvalitetsgrise samtidig med, at vi har den højest mulige effektivitet i vores svineproduktion. Derfor er egen foderproduktion af afgørende betydning for vores kvalitet og økonomi. Således sikrer vi, at det endelige resultat lever op til vores høje produktionsstandarder" siger Kim Østergaard, Country Manager, Premium Porc. 


"Vi har høje krav til vores leverandører, og vi ønsker, at vores leverandører også sigter højt. Vi har tre SK10 Skivemøller og to SK780 Skivemøller. Vi  undersøgte muligheden for at have en hammermølle løsning, men efter at have analyseret vores behov grundigt, er vi kommet til den konklusion, at skivemøllen passer bedre til vores behov. Skivemøllen er fleksibel, det er muligt at ændre formalingsgrad under drift uden at skulle skifte sold. Dette øger effektiviteten i vores produktion og reducerer nedetid. 


Vi har outsourcet al service og vedligeholdelse af vores fodermølleudstyr til SKIOLD. Det giver os mulighed for at fokusere på fortsat at være den bedste svineproducent i Rumænien. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde, som på samme tid også er økonomisk gavnligt for os. Vi betaler en fast pris hver måned, og vores oplevelse er, at produktionen kører mere gnidningsfrit end tidligere", slutter Kim Østergaard.


Løsningen:  • De har to foderfabrikker, der producerer mere end 105.000 tons foder om året. 

  • 395.000 svin sidste år

  • 6.800 søer på deres største gård

  • 3 x SK10 Skivemøller og 2 x SK780


Læs hele historien her - også omkring deres erfaringer med vores servicekoncept

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Dansk fodermølle projekt

Se nogle af vores fodermøller i Virtuel Reality

Foder Læs mere

Dansk stald projekt

Se nogle af vores staldprojekter i Virtuel Reality

Stald Læs mere

Andekærgaard vælger SKIOLD løsning

Ny kvægstald til 1400 jersey malkekøer

Foder Læs mere