DLG - Europas største grovvareselskab

Hør hvorfor de siden 1989 har brugt SKIOLD Damas

"Vores største fabrik er den største grovvarefabrik i Europa med fire linjer til hovedsagelig rensning og sortering af byg og hvede med en imponerende produktionskapacitet på 85 tons/ timen, dette bl.a. ved hjælp af SKIOLD Damas Golfa, Hotyp, Sorla.” fortæller fabrikschef Keld Caspersen, DLG Hasselager & Hørning.


”Den store volumen og det faktum, at vi er en ordreproducerende virksomhed med kort leveringstid, gør driftstop ikke er en mulighed, så vi er meget tilfredse med SKIOLD Damas kvalitet både på rensning og sortering samt høj oppe tid på maskinerne" fortsætter Keld Caspersen.


"På vores mindre fabrik i Hørning, producerer vi hovedsagelig rug. Kapaciteten er 30 tons/timen og vi har to stk. SKIOLD Damas farve sorter til sortering af meldrøjer, som vi har haft i fire år, og vi er også meget tilfredse med deres kapacitet og hastighed" slutter Mr. Keld Caspersen.


På DLG fabrikkerne har SKIOLD Damas følgende maskiner repræsenteret; Omega, Golfa, Sorla, Sigma, Pulco, Colour sorter, uniseed og Kiban.


Læs resten af historien her


seed processing_supplier of sorting and grading for europes largest farm supply company


Europes largest seed processing company has choosen SKIOLD Damas since 1989 for seed and grain cleaning and grading  

Her er nogle udvalgte reference historier

Find her et lille udpluk af vore referencer fra hele verden. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Producent af frilandsæg

Innovativ landmand - foderanlæg fra SKIOLD

Foder Læs mere

Civagaard A/S

Hele processen fra fravænning til slagtesvin

Stald Læs mere

Thien Thuan Tuong Group - Vietnam    

Elektronisk So Fodring i Vietnam

Stald Læs mere