Ny tilgang

Vi forener kræfterne på vores sociale platforme

Fra februar vil SKIOLD samle alle vores sociale medier under én fælles profil. Det gør vi, fordi vi tror på, at SKIOLD kan bidrage med interessant indhold fra hele verden til jer alle, og på den måde give det fulde billede af os som en samlet virksomhed. Samtidig giver det os mulighed for at lave indhold som binder alle vore aktiviteter over hele verden sammen.

Mål
Hele SKIOLD GROUP drager fordel af et stærkt internationalt miljø, med vores mange aktiviteter fordelt udover store dele af verden. Vores rolle på et internationalt marked er med til at skabe den samlede fortælling om SKIOLD, når vi præsenterer alle vores projekter, løsninger og ydelser samt give alle et indblik i vores hverdag lige meget hvor i verden det foregår.

Hos SKIOLD ved vi at alle lande er defineret af kulturelle forskelligheder, men vi tror på at man på tværs af nationaliteter kan finde fælles værdier i de kommunikerede budskaber. Derfor tør vi godt bytte den traditionelle landesegmenterede kommunikation ud med  global kommunikation med fokus på den lokale vinkel. Det betyder, at alle lokale SKIOLD selskaber vil bidrage til vores daglige fortællinger og på den måde gøre vores sociale medier mere ”sociale”.

Vi vil dele, like og kommentere sammen med alle jer bag skærmene, uanset hvor i verden I befinder jer. Vi ønsker at gå forrest i internationaliseringsarbejdet og i højere grad kommunikere virkeligheden og udbrede kendskabet til alt det vi laver. Det gør vi med et håb om give jer bedre indsigt, dele vore oplevelser og begejstring for hele SKIOLD GROUP, vore medarbejdere, kunder og projekter rundt om i verden.

Fremtiden

Fra februar vil du altså opleve SKIOLD kommunikere globalt fra alle dele af verden, hvor vi er til stede og har aktuelle projekter kørende.

Vi glæder os til at tage dig med på rejsen.


Glædelig Jul & Godt Nytår

Vi holder julelukket fra den 23. december til den 4. januar

Læs mere SKIOLD

SKIOLD Recovery

Oplever du udfordringer med afsætningen af dine grise over grænsen?

SKIOLD fremviser udstyr ved Grovfoderekskursionen 2020

SKIOLD var med som rådgivende partner på formalingsmaskiner og mølleri ved SEGES Grovfoder…