SKIOLD multifasefodring og fodermølle på Tybjerggaard

Tybjerggaard-Fuglsang vælger SKIOLD igen

Alt i alt udvides der med 8.700 m2 på 2 sites

Tybjerggaard-Fuglsang bygger nye afprøvnings- og poltestalde til landrace og Yorkshire avlsbesætningerne, for at give dyrene bedre forhold, så grisenes potentiale udnyttes bedre. Alt i alt udvides der med 8.700m2 på to gårde. 


Tybjerggaard eksporterer en stor del af den årlige produktion til primært Polen, Italien, Tyskland, men også til Vietnam og Kina. SKIOLD har været leverandør til Tybjerggaard siden 2005. 


Vi oplever en stigende efterspørgsel efter en total pakke indeholdende renracet so og ornegrise, samt krydsningspolte. For at imødekomme vores kunders behov, så samler vi vores avlsbesætninger på Sjælland med avl af Landrace, Yorkshire og Duroc. Vores grise er anerkendte i hele verden for deres høje sundhedsstandard” udtaler Bent Jeppesen, ejer af Tybjerggaard


Løsningerne på de to gårde er forskelligt sammensat og ikke ens, men i alt skal SKIOLD levere udbygning af eksisterende ventilationsløsning og mølleri, samt tør- og vådfodringsanlæg til begge gårde.


 ”Jeg har valgt et multifase-tørfodringsanlæg fra SKIOLD, da vi ønsker at avle de sundeste grise i verden, og jeg forventer en stramning af lovkravene omkring specielt zinkforbruget. SKIOLDs multifase fodring giver en lempelig overgang fra de forskellige tørfoder blandinger. Dermed kan jeg overholde eventuelle kommende lovkrav, mindske zinkforbruget og samtidig få sundere grise med en hurtigere tilvækst.”, slutter Bent Jeppesen.


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL