Stemmen i røret igennem 25 år

I dag er det 25 år siden Johannes Kristensen satte fødderne på den arbejdsplads, som han har været en del af lige siden.

I dag er det 25 år siden Johannes Kristensen satte fødderne på den arbejdsplads, som han har været en del af lige siden. En rejse som har været båret af enorm stolthed til det han arbejder med og ikke mindst de stærke bånd til de kollegaer, som han omgiver sig med i det daglige.

Selvom der er sket meget i SKIOLD regi over de sidste 25 år, med opkøb af flere nationale og internationale konkurrenter og en enorm udvidelse af nye markeder og produkter, så er der ting som stadig er de samme. Blandt andet stemmen i telefonen, når kunder ringer ind med spørgsmål til deres tørfodringsanlæg.

Navnet er Johannes, og faktisk var det chefen der måtte presse lidt på for at denne historie kunne blive fortalt. Det er nemlig en ydmyg jubilar som også beskriver udviklingen i virksomheden med ganske rolige vendinger.

”Alt det nye er faktisk først noget jeg har bemærket efter den nye ejerkreds, er kommet til i 2017. Før det havde vi ikke særlig store armbevægelser og passede mest vores eget. Det er nok først her det sidste års tid jeg sådan har bemærket at der rigtig sker noget i virksomheden.” siger Johannes, som mener den store udvikling har været fin, men at det dog er det kollegiale der har fastholdt ham i virksomheden igennem de nu 25år.

”Det har altid været godt her hos SKIOLD, og jeg tror også det er fordi at der er en fri omgangstone.” siger han.

 

Begyndelsen i SKIOLD

Historien begynder i 1995, hvor Johannes faktisk starter i en anden virksomhed, som over årene bliver en del af SKIOLD.

”Jeg blev ansat som produktchef for vores tørfodringsanlæg hos DATA Mix, som lå i Lind tæt ved Herning. Her havde man også udviklet et særlig vådfodringsanlæg, og det var faktisk den, som var grunden til at både jeg og DATA Mix blev en del af SKIOLD.”

”Der gik ikke særligt lang tid efter vi var blevet opkøbt før man startede et nyt tørfodringsprogram, som i dag er bedre kendt som vores TransPork system. Her blev jeg så sat i gang i internsalg, hvor jeg skulle styre det arbejde, som skulle foregå ud af huset. ” mindes Johannes Kristensen.

Lige netop arbejdet med TransPork tager voldsomt fart, da systemet bliver taget utrolig godt imod blandt kunderne.

”Det startede med at vi havde en enkelt sælger og jeg sad med den telefoniske kontakt. Her må vi sige at vi havde et rigtig godt produkt, som begyndte at sælge mere og mere.” fortæller Johannes.

I 2000 overtager SKIOLD det konkursramte Echberg A/S i Them, hvorefter man i 2002 bragte de to afdelinger sammen på en ny adresse. Det betød at Johannes nye arbejdsplads blev på La Cours Vej 1 i Ikast, og den flytning husker han stadig.

”Vi skulle jo have fundet en lokation, som var tæt på begge virksomheder og det blev så i Ikast. De fleste af folkene fra Them forlod godt nok virksomheden i løbet af et par år, men vi havde da fået nogle gode bygninger ud af det” smiler Johannes Kristensen.

Nu er der så gået 25 år, og Johannes har været med hele vejen. Han kan allerede se tilbage på mange milepæle i den rejse han og SKIOLD har været på, derfor er det også oplagt at spørge hvordan man spiller en aktiv rolle i en virksomhed, som i den grad har været i udvikling storset siden hans første dag?

”Man er nødt til at deltage og få fingrene ned i det der er muligt. Man når ikke langt ved bare at lade andre gøre arbejdet. Man skal følge med i hvad der foregår af nye ting og sager.” lyder rådet fra Johannes.

 

 


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

Når det kommer til din driftsikkerhed – er vi på vagt.

Det kan være en udfordrende opgave at sikre en stabil og gnidningsfri drift af dine Rense-…

Rengøring og sortering, der maksimerer din produktivitet.

Fokus på forarbejdningen af dine råvarer kan være et vigtigt skridt, når det kommer til at…

Læs mere SEED

SKIOLD-selskaber fusionerer til ét

I 2019 opkøbte SKIOLD A/S i Sæby, som blandt andet producerer udstyr og teknologiløsninger…