Stauning Whisky

Med et touch af SKIOLD. Én af verdens bedste whisky producenter vælger også SKIOLD

Stauning Whisky er blandt verdens bedste whiskys – og som produceres ud fra deres helt unikke og speciel udviklede opskrifter og processer, som er en blanding af vestjysk og skotsk finesse. Men fremover transporteres råvarerne på SKIOLDs transportanlæg, hvilket ikke ændrer den fantastiske og prisvindende smag, men for en masse SKIOLD entusiaster, bliver smagen bare endnu bedre…


Stauning Whisky producerer i øjeblikket omkring 70.000 liter whisky om året på destilleriet– det tal skal helt op til 900.000 liter i løbet af de kommende år, hvilket er årsagen til investeringen i SKIOLD anlægget og udvidelsen. Produktionen vil også i fremtiden foregå som den altid har gjort i Stauning – med gulvmaltning, 24 små pot stills og åben ild; vigtige grundelementer i en Stauning Whisky, baseret på samme principper, som skotterne har gjort det i århundreder, og kombineret med ”The Stauning way” resultere det i én whisky med en helt unik karaktér.


Super spændende projekt, og fantastisk at få et lille glimt af hvordan verdens bedste whisky produceres – langt fra Skotland. SKIOLD anlægget er et 40 tons/timen transportanlæg med redler og elevator, der transporterer kornet ind på maltgulv, hvor kornet udblødes. Derefter transporteres det videre til tre stk 100 m3 lager siloer, samt transport via kopelevator, cleanredlere og snegle gennem en kværn og videre til to stk. mæske tanke.


Læs mere om Stauning Whisky her

Åben stald hos Anekærgaard

Torsdag den 6. september kl. 10-15. Ny kvægstald til 1400 jersey malkekøer med mølleri

Læs mere

SKIOLD Direktør stopper efter 12 år

Lasse Viegand Hansen er udnævnt som ny adm. direktør.

Læs mere

Åben stald - Lundegaard i Sæby

7000 m2 bar mark projekt til en produktion på 30.000 slagtesvin

Læs mere