SKIOLD vinder vækstpris

Landbrug og Fødevarer udnævner SKIOLD som vinder i 2017

Vi er utrolig stolte af at vinde prisen som Årets vækstvirksomhed i Danmark. I den officielle begrundelse for, at SKIOLD vinder prisen som Årets vækstvirksomhed, udtaler Landbrug & Fødevarer bl.a.: 


"SKIOLD vinder pga. deres sunde og høje økonomiske vækst. I modgangsåret 2016, hvor store dele af landbruget var tabsgivende og mange leverandører også måtte notere tilbagegang, kunne én af de virkeligt solide veteraner, nemlig SKIOLD A/S i Sæby, markere sig med så fornem en fremgang, at virksomheden gør sig fortjent til prisen som Årets Vækstvirksomhed.


SKIOLD kan føre sin historie 140 år tilbage - og har undervejs evnet at tilpasse sig de skiftende vilkår, altid med udgangspunkt i danske landmænd behov. Virksomheden har i dag en international førerposition som leverandør af foderanlæg, staldsystemer og komplette løsninger. 90 procent af produktionen eksporteres - ofte til fjerne og nye markeder. Én af de mere spektakulære ordrer er et anlæg på ni etager i Kina, der skal rumme 9.000 søer i topmoderne rammer."


Vi har fået prisen på baggrund af 3 kriterier:  1. En virksomhed med solid, langtidsholdbar vækst

  2. En virksomhed der skaber job

  3. En virksomhed, der står respekt om


Se video, hvor SKIOLDs adm. direktør fortæller baggrunden for, hvorfor SKIOLD har fået denne pris.


 


Adm. direktør fratræder

Lars Radoor Sørensen tiltræder som midlertidig CEO

Læs mere SKIOLD

SKIOLD og Jyden skal blive endnu stærkere sammen

SKIOLD opkøber Jyden Bur

Læs mere SKIOLD

Ændring i service - SKIOLD Damas

SKIOLD Damas kunder skal nu kontakte SKIOLD for service på tlf 9989 8887