Kalvebokse fra SKIOLD

SKIOLD udvikler design til Hjertemælksordningen

På baggrund af indførelsen af Hjertemælksordningen kigger flere landmænd i retningen af de nye kvalitetskrav fra fødevarestyrelsen

Rigtig mange af landmænd er i fuld gang med at opfylde i kriterierne, og dette kræver også nye løsninger til eksempelvis design til Kalveboksblokken.

God social kontakt

Kalveboksblokken er opbygget i moduler og kan monteres som enkelt- eller dobbeltrække, hvor kalvene opstaldes to og to med en skillevæg imellem. Det opfylder behovet for et optimalt kalveopdræt med lavere sygdomsfrekvens og et sundere miljø. Dette system er med en gennemgang, som består af en vandfastplade, som nemt løftes op når kalvene skal gå fælles, hvilket tilgodeser behovet for god social kontakt kalvene imellem.

Nem og enkelt design

Kalveboksblokken er designet således, at kalven er tilstrækkelig ventileret samt har let adgang til foder og vand. Boksmaterialet er robust og slidstærkt, hvilket sikrer en lang holdbarhed. Kalveboksblokken er udstyret med en praktisk løfteanordning, der gør det muligt at transportere kalveboksblokken, så rengøring kan foregå hurtigt og effektivt.

Takket være løsningen med modul opbygning, er det nemt at tilpasse boksene til den enkelte stald: man har f.eks. mulighed for at bruge en eksisterende væg som bagside af boksen, da vi tilbyder forskellige vægbeslag.

Særligt fokus på dyrevelfærd

Dyrevelfærdsmærket, et logo med ét, to eller tre hjerter, kan nu også ses på mælken. Mærket har i flere år været at finde på gris og kylling, men fra begyndelsen af 2020 bliver det statskontrollerede mærke for dyrevelfærd også sat på mejeriprodukter og oksekød. De grønne hjerter viser, at varen er produceret med særligt fokus på dyrevelfærd.

Se mere her

 

Du kan hører mere ved at kontakte:

Jens Backmann

Tlf. 2082 8333

Mail. jba@jyden.com

 

Knud Pedersen

Tlf. 40796444

Mail. kpe@jydenbur.dk


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

Servicepartner på Sjælland åbner pluk-selv lager

P. Andersen Staldservice, der er salgs- og servicepartner for SKIOLD, har åbnet ny afdelin…

Pålidelig beskyttelse mod vira og bakterier i dit svinestald

Vigtigheden af sikker beskyttelse mod vira og bakterier i dit svinestald er enorm, da infe…

Læs mere GRIS

Åben stald

Ved Hanghøj Griseproduktion fredag den 20, maj kl. 11.00-15.00

Læs mere GRIS