Adm. Direktør Søren Overgaard, SKIOLD

SKIOLD-selskaber fusionerer til ét

I 2019 opkøbte SKIOLD A/S i Sæby, som blandt andet producerer udstyr og teknologiløsninger til landbrugssektoren, inventarproducenten Jyden Bur A/S.

Sidstnævnte har efterfølgende fungeret, som selvstændigt selskab under navnet SKIOLD JYDEN A/S. Men pr. 1. oktober 2021 bliver aktiviteterne samlet i en fusion mellem de to selskaber.


SKIOLD fusionerer sine to selskaber SKIOLD A/S og SKIOLD JYDEN A/S til ét selskab under navnet SKIOLD A/S. Formålet er blandt andet at forenkle den juridiske struktur og strømline organisationen.


"Vi vil med fusionen være endnu bedre til at løfte vores fælles opgaver og fremstå mere slagkraftige med yderligere mulighed for levere ydelser og løsninger, der skaber værdi hos vores kunder", siger SKIOLDs CEO Søren Overgaard.


Mere strømlinede forretningsgange


Fusionen skal samtidig sikre SKIOLD et mere solidt grundlag i en omskiftelig branche: "Fusionen kan bidrage til at give os fundamentet til at indfri vores vækststrategi de
kommende år. Med fusionen opnår vi en enklere administration og mere effektiv organisation under ét selskab. Det vil forbedre vores konkurrenceevne og medvirke til øget indtjening”,  siger SKIOLDs CEO Søren Overgaard og fortsætter:


Jeg ser det som en klar fordel at have en enkel selskabsstruktur. Vi oplever desuden, at kunderne efterspørger komplette tekniske løsninger og en one-stop-shop distributionskanal. Med ét samlet SKIOLD skaber vi et bedre udgangspunkt for at kunne levere ensartede ydelser til vores kunder samtidig med, at vi kommer til at stå som en stærkere og mere solid samarbejdspartner.”


Medarbejdere, produktion og produktprogram fra SKIOLD JYDEN A/S forbliver i det fortsættende selskab SKIOLD A/S, der også overtager alle rettigheder og forpligtelser.


SKIOLD er en veletableret udbyder af udstyr, anlæg, software, digitale tjenester og eftermarkedstjenester til agroindustrien, der arbejder på at forenkle og optimere kundens husdyrproduktion.


Som en af verdens førende inden for teknologi til produktion til foder, svin, kvæg og fjerkræ samt korn- og frøhåndtering er virksomheden aktiv i mere end 80 lande og beskæftiger cirka 830 medarbejdere med en eksportandel på 90%. Ved at tilbyde simpelt design og systemer gennem vores produkter og digitale tjenester og problemfrit kundeengagement giver SKIOLD sine kunder mulighed for at vokse og forbedre sine produktionsresultater ved at levere løsninger, der opfylder deres specifikke mål.


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL