SKIOLD fremviser udstyr ved Grovfoderekskursionen 2020

SKIOLD var med som rådgivende partner på formalingsmaskiner og mølleri ved SEGES Grovfoderekskursion 2020.

Torsdag den 10. september og fredag den 11. september afholdte SEGES Grovfoderekskursionen 2020.

SKIOLD deltog med vores allround formalingsmaskine, Skivemøllen, for at demonstrere at den også kan formalet raps. Demonstrationen var et led i et forsøg SEGES står bag, for at finde ud af om køernes udledning af metan kan reduceres ved at bruge raps som fedtkilde. De foreløbige studier peger på at det er muligt at reducere udledningen af metan med ca. 10 %. 

Raps er meget olieholdig og en af udfordringerne er at rapskerne skal knuses for at køerne kan optage den og dette betyder kortere holdbarhed på produktet.

Udstyret er nemt at installere og kan let knuse raps-kernerne og de fleste andre råvarer som benyttes i mælkeproduktionen – såsom almindelige kornsorter, ærter, hestebønner og roepiller. Skivemøllen er unik til formaling, idet den let kan indstilles til de enkelte råvarer og har ekstrem lang holdbarhed på sliddele. Hammermøller og traditionelle kornvalser kan have udfordringer med bl.a. raps og andre specialafgrøder.

Har du lyst til at høre mere om vores muligheder for mølleri til kvægbrug – eller alle vore andre produkter, så tøv ikke med at kontakte os.


SKIOLD Recovery

Oplever du udfordringer med afsætningen af dine grise over grænsen?

Stemmen i røret igennem 25 år

I dag er det 25 år siden Johannes Kristensen satte fødderne på den arbejdsplads, som han h…

Hos SKIOLD er vi lige så klar til at lave resultater som du er

Fremtiden tilhører dem, der vover at se den direkte i øjnene - og det gør vi hos SKIOLD.

Læs mere STALD