SKIOLD digital® - intelligent data platform for agriculture

én platform til både data-entry, management system, BI og analyse system


SKIOLD DIGITAL er en brugervenlig, fremtidssikret, skalerbar og integreret løsning, som ikke blot integrerer styresystemerne, men også management systemer i én og samme platform. Hertil kommer den strøm af data som løbende bliver analyseret og skrevet tilbage til brugeren, således at han kan træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt.


SKIOLD DIGITAL er et personaliseret og modulopbygget system, hvor den enkelte kan bestemme hvilke moduler, der skal bruges af hvem.


Eksempler på moduler er lagerstyring, fodring, medicinering, indkøb, opgavestyring, forebyggende vedligehold og analyse moduler. Her kan der bla. ses hvornår maskindele med fordel kan udskiftes for at sikre et optimalt output, men også at den enkelte bedrift kan benchmarke sig op imod andre bedrifter i verden.


SKIOLD DIGITAL optimerer den enkeltes produktion, overvåger udstyr, maskiner og dets levetid, reagerer på mønstre i data førend en hændelse indtræder, minimerer uventede produktionsstop, men automatiserer samtidigt også manuelle processer og målinger, og leverer værdifuld information tilbage til brugeren, således han kan handle inden det er for sent.


Modulopbygget IOT løsning, som kontinuerligt vil blive udbygget med nye funktioner og moduler. Løsningen integrerer SKIOLDs eksisterende styresystemer på tværs af divisionerne FEED, GRAIN, PIG FARM men også på tværs af management systemer. Derved opnås én platform til både data-entry, styresystem, management system, BI og analyse system.

Seminar - SKIOLD Farmlog

Invitation til seminar omkring SKIOLD Farmlog

Læs mere

SKIOLD VINDER 3 STJERNER PÅ AGROMEK

Blandt de 10 største nyheder på Agromek 2018

Læs mere

SKIOLD Damas forrenser

Ny unik forrenser op til 200 tons/timen

Læs mere