Russisk kunde vælger SKIOLD for fjerde gang

Projektet er en komplet svinestald med siloer, fodermølle samt inventar løsning

SKIOLD fik den første kontrakt med ZAO Plemzavod Shojbulak i 2007. Projektet var en svinefarm til 1.250 søer inkl. en 3 tons/timen fodermølle og 8.300 tons kornopbevaring. Dette projekt var banebrydende i Rusland tilbage i 2007, da det var det første samlede projekt med kornopbevaring, foderfremstilling og en svinefarm på samme sted og med direkte transport af foder fra fodermøllen til dyrene. 


Siden da har vi leveret to lignende projekter i 2009 og 2011. Kunden udvider nu igen med en ny gård på 1250 søer, og vi er utrolig glade for at de igen har valgt SKIOLD som leverandør. Projektet er en komplet svinestald med siloer, fodring system samt inventar. 


Øger bio sikkerhed ved valg af TransPork
Et af de banebrydende elementer i det første projekt var en fuldstændig afskaffelse af foder lastbiler, da de valgte ​​SKIOLD TransPork, hvilket resulterede i en højere bio sikkerhed på grund af mindskning af spredningen af gylle og bakterier. Denne løsning var en stor succes, da det resulterede i bedre totaløkonomi for gården sammen med en bedre beskyttelse af miljøet, og denne løsning er siden blevet en succes i mange andre lande verden over.


Større foder løsning op til 15 tons/time
På grund af et strategiskifte, logistik og nye højere kvalitetskrav til foderet, har ZAO Plemzavod besluttet at skifte fra en lille fodermølle til en industriel foderfremstillingsløsning med en kapacitet på op til 15 tons i timen på den nye gård. Fodermøllen kan ikke kun producere færdigfoder til svin, men også til andre dyr. 


Fra jord til bord
Mr. Tcinpaev, ejer af ZAO Plemzavod, er en af ​​de førende kødproducenter i den europæiske del af Rusland. Virksomheden opdrætter, slagter og forarbejder kødet, der er kendt som et high-end produkt i Rusland. Han er en innovativ forretningsmand, der omfavner den danske måde at drive landbrug på, og har set de mange fordele i form af højere effektivitet og bedre økonomiske resultater. Hans resultater er på højde med top 10 af de danske svineproducenter. 


Læs hvorfor han valgte SKIOLD


 

Hos SKIOLD er vi lige så klar til at lave resultater som du er

Fremtiden tilhører dem, der vover at se den direkte i øjnene - og det gør vi hos SKIOLD.

Afskedsreception for Jens Agergaard

Vi inviterer til afskedsreception fredag den 14. august 2020 kl. 12.30-15.30

SKIOLD har overtaget spanske Rotecna

og dannet et nyt, stærkt partnerskab inden for komplette løsninger til svinesektoren