STALDSYSTEMER TIL KVÆG

Fokus på optimale forhold og dyrevelfærd

Følg os

Kvægstalde

Solidt kvalitetsudstyr til kvægstalden - fra komponenter til komplette totalløsninger

Fremtiden tilhører dem, der vover at se den i øjnene - og det gør vi hos SKIOLD. Vi er folkene bag vores kunders resultater, som tilføjer synlig effektivitet og vækstperspektiver. 

Se mere her

 

Hos SKIOLD JYDEN leverer vi komplette projekter til kvægstalde designet til optimeret arbejdsflow, komplet overblik, dyrevelfærd og optimale arbejdsforhold.

Vi designer og leverer komplette kvægstalde over hele verden. Uanset hvor i verden og uanset hvilke krav du måtte have, har SKIOLD JYDEN en matchende løsning. Vi har erfaring med at designe kvægstalde generelt og tilpasset den specifikke placering og vores kunders krav. Vi sigter mod at imødekomme dyrenes sundheds- og vækstkrav på hvert enkelt trin i deres udvikling.

Tilpassede løsninger er altid baseret på en grundig analyse af vores kunders behov. Vi danner partnerskaber med vores kunder, og hos SKIOLD JYDEN er ingen kunder for små - alle får vist den samme grundige opmærksomhed og service for at finde den mest optimale service, udstyr eller komplette løsning for at imødekomme kundernes krav og etablere langsigtede relationer. Sammen med kunden finder vi en optimal løsning, der imødekommer nuværende og fremtidige behov.

Vil du vide mere? Vi er altid klar til at rådgive dig om, hvordan du designer den mest optimale stald til dine kvæg.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Vil du vide mere?

Skriv os en besked, og vi skal hjælpe dig med dine spørgsmål