KVÆGSTALDE

Vi har alt til kvægstalden

Følg os

Kvægstalde

Solidt kvalitetsudstyr til kvægstalden - fra komponenter til komplette totalløsninger

Vi leverer komplette projekter til kvægstalde designet til optimeret arbejdsflow, overblik, dyrevelfærd og optimale arbejdsforhold.

Vi designer og leverer komplette kvægstalde over hele verden. Uanset hvor i verden og uanset hvilke krav du måtte have, har SKIOLD JYDEN en matchende løsning. Vi har erfaring med at designe kvægstalde generelt og tilpasset den specifikke placering og vores kunders krav. Vi sigter mod at imødekomme dyrenes sundheds- og vækstkrav på hvert enkelt trin i deres udvikling. Du kan læse mere om vores stalde til kalve og ungdyr, malkekvæg og kødkvæg på siderne herunder.

Vi bidrager til vores kunders resultater, og tilføjer både effektivitet og vækstperspektiv. 

Se og hør hvad vore kunder siger her

Tilpassede løsninger er altid baseret på en grundig analyse af vores kunders behov. Vi danner partnerskaber med vores kunder, og hos SKIOLD JYDEN er ingen kunder for små - alle får vist den samme grundige opmærksomhed og service for at finde den mest optimale service, udstyr eller komplette løsning for at imødekomme kundernes krav og etablere langsigtede relationer. Sammen med kunden finder vi en optimal løsning, der imødekommer nuværende og fremtidige behov.

Vil du vide mere? Vi er altid klar til at rådgive dig om, hvordan du designer den mest optimale stald til dine kvæg.

KONTAKT OS FOR FLERE OPLYSNINGER

Vil du vide mere?

Skriv os en besked, og vi skal hjælpe dig med dine spørgsmål