DLG - Europas største grovvareselskab

Har siden 1989 brugt SKIOLD Damas rense- og sorteringsmaskiner

DLG er Europas største grovvareselskab med aktiviteter i 18 lande, 6.500 medarbejdere, og en omsætning på næsten 49 mia. kr. DLG er dermed en af Danmarks største virksomheder målt på omsætning.


DLG har 6 grovvarefabrikker i Danmark, og har siden 1989 brugt SKIOLD Damas rense- og sorteringsmaskiner helt eller delvist på de fleste af disse lokationer. Maskinerne fra 1989 er stadig en del af produktionen, og et bevis på den høje produktkvalitet og den høje service fra både interne serviceansatte hos DLG og SKIOLD Damas.


"Vores største fabrik er den største grovvarefabrik i Europa med fire linjer til hovedsagelig rensning og sortering af byg og hvede med en imponerende produktionskapacitet på 85 tons/timen, dette bl.a. ved hjælp af SKIOLD Damas Golfa, Hotyp, Sorla.” fortæller fabrikschef Keld Caspersen, DLG Hasselager & Hørning.


Den store volumen og det faktum, at vi er en ordreproducerende virksomhed med kort leveringstid, gør, at driftstop ikke er en mulighed, så vi er meget tilfredse med SKIOLD Damas' kvalitet både på rensning og sortering samt høj oppe-tid på maskinerne," fortsætter Keld Caspersen.


"På vores mindre fabrik i Hørning, producerer vi hovedsagelig rug. Kapaciteten er 30 tons/timen og vi har to stk. SKIOLD Damas farve sorter til sortering af meldrøjer, som vi har haft i fire år, og vi er også meget tilfredse med deres kapacitet og hastighed" slutter Keld Caspersen.


På DLG fabrikkerne har SKIOLD Damas følgende maskiner repræsenteret; Omega, Golfa, Sorla, Sigma, Pulco, Colour sorter, Uniseed og Kiban.


 


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL