Åben stald hos Avlscenter Trekanten

Avlscenter Trekanten er snart klar til at åbne dørene for et 15.500 kvm nyt sostaldsprojekt på bar mark til produktion af avlsdyr. I stalden er der taget højde for en høj standard for velfærd for både dyr og mennesker.

Fredag d. 27. november fra 11.00-16.00 afholder Avlscenter Trekanten I/S Åben Stald på Frifeltvej 115 i Fredericia.


Kl. 13.30 er der et indlæg ved Miljø- og Fødevareminister Eva Kjer Hansen, hvor hun vil tale om, hvordan vi sikrer landbruget på den lange bane. I avlsbygningerne er der plads til 1000 årssøer med produktion af smågrise og polte. Stalden er indrettet så soen går løs i hele perioden, både i løbe/drægtighedsstald og i en helt ny type farestald. Babystalde og smågrisestalde er type toklima med tørfoder. Poltestalde med langtrug og vådfodring.


SKIOLD har leveret tørfoderanlæg til alle søer og smågrise. I farestalden er der lavet 2-faset fasefodringsanlæg på gruppe-niveau med SKIOLD Quick-shift. I smågrisestalde er der et 3-faset anlæg med udfodring via Maximat Weaner foderautomater. I poltestalden fodres der med SKIOLDs restløs vådfoderanlæg restriktivt i langtrug. Både tørfoderanlæggene i sostalde og vådfoderanlægget i poltestalde styres af SKIOLDs DM6000 fodercomputer.


Udover tørfoderanlæg er SKIOLD også leverandør af råvareindtransport fra korngrav til 9 silorum med en kapacitet på 80 tons/time, siloanlæg med kapacitet på i alt 150 tons, 4 stk. mineralsiloer og 5 mineralpåslag med fælles transport til blander, SKIOLD skivemølle og 1.500 kg blander. Et komplet møllerianlæg med produktion af op til 10 færdigvareblandinger.


Hele foderladen er monteret med topmoderne maskiner, der sikrer problemfri drift mange år frem.


Tag bare familien med. Der serveres pølser, øl, vand og kaffe.

SKIOLD vinder vækstpris

Landbrug og Fødevarer udnævner SKIOLD som vinder i 2017

Læs mere

SKIOLD i gang med at finde ny ejer

Der er igangsat en proces med henblik på at finde en ny ejer

SKIOLD Læs mere

Har du høstet vådt korn?

Lad os hjælpe dig med dine udfordringer med kondens og kagedannelser

Foder Læs mere